Κι όμως συμβαίνει και δεν είναι ντροπή! Πόσα ζευγάρια έχουν διαφορά ύψους; Η απάντηση είναι πάρα πολλά! Είναι φυσιολογικό η γυναίκα να είναι πιο ψηλή από τον άντρα, όπως ακριβώς ισχύει και για το αντίθετο. Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το ποιος είναι πιο ψηλός, οι διαφορές ύψους σε ένα ζευγάρι είναι υπέροχες και συνήθως δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στη σχέση, εκτός κι εάν επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή. Εάν η διαφορά ύψους σας κάνει το σεξ πιο δύσκολο, άβολο ή απλώς σας δημιουργεί στιγμές αμηχανίας επειδή δεν ξέρετε πώς να τοποθετήσετε το σώμα σας, οι παρακάτω στάσεις μπορούν να το απογειώσουν.

Πριν συνεχίσεις την ανάγνωση θέλω πρώτα να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Να θυμάσαι πως υπάρχει λύση για όλα! Παρακάτω, μοιραζόμαστε όλα μας τα μυστικά μαζί σου! Καλή απόλαυση!

Πώς πρέπει να καθαρίζεις σωστά τα sex toys (Ναι, πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που τα χρησιμοποιείς)

Στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους: Βάλε ένα τέλος στις αμήχανες στιγμές!

The Face-Off

Εάν το κανονικό 69ing δε σας ταιριάζει, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και λίγο πιο ρομαντικό. Ξαπλώστε στα πλάγια, ο ένας απέναντι στον άλλον και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα sex toy, όπως είναι ο δονητής ή μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και την διείσδυση.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
@LUCYMACARONI

The Shoot the Moon

Άλλη μία υπέροχη στάση που μπορείς να δοκιμάσεις εάν είσαι ψηλότερη από τον σύντροφό σου είναι η εξής: Ξάπλωσε με τους γοφούς σου στην άκρη του κρεβατιού και άπλωσε τα μακριά σου πόδια, τυλίγοντάς τα στους γοφούς του συντρόφου σου. Ο σύντροφός σου θα βρίσκεται ακριβώς από πάνω σου κι έχοντας οπτική επαφή μαζί σου, μπορεί να διεισδύσει.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
@LUCYMACARONI

Βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή, απογειώνοντας τον οργασμό σου με 8 απλά tips!

The Notebook

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου έχετε πολύ μεγάλη διαφορά ύψους, οι όρθιες στάσεις δε βοηθάνε και πολύ, αλλά πίστεψέ με πως αυτή θα σε αποζημιώσει. Βάλε τον να σε σηκώσει από τους γοφούς και να σε κολλήσει στον τοίχο σαν να είναι ο Ryan Gosling.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
@LUCYMACARONI

The Get On Up

Η κλασική στάση καουμπόισσας είναι υπέροχη εάν έχετε μεγάλη διαφορά ύψους. Επιπλέον, η συγκεκριμένη στάση έχει πολλαπλά οφέλη για την γυναίκα γιατί μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη διέγερση της κλειτορίδας και δεδομένου ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να επιτύχουν οργασμό, αυτή η στάση μπορεί να φέρει τεράστια ευχαρίστηση.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
@LUCYMACARONI

Τι συμβαίνει όταν δεν έχεις την ίδια όρεξη για σεξ με τον σύντροφό σου; Πώς μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας;

The Wheelbarrow

Αντί να προσπαθείτε να πετύχετε το κλασικό doggie style, τοποθέτησε τα χέρια σου στο πάτωμα και άφησε τον σύντροφό σου να πιάσει τα πόδια σου, να τα ανοίξει και να τα φέρει κοντά του. Μία πολύ σέξι στάση που θα φτάσει τον οργασμό σας στα ύψη. Η ίδια στάση μπορεί να γίνει και στο κρεβάτι αν κουραστούν τα χέρια σου.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
@LUCYMACARONI

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News