Μια γυναίκα στο TikTok ισχυρίζεται ότι αυτό το απλό viral «ερωτικό ξόρκι» με τα μάτια θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τον άνθρωπο των ονείρων σου! Εγώ το δοκίμασα και σήμερα θα μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου! Πριν, όμως, σου αποκαλύψω τα μυστικά για να κάνεις δικό σου τον άνθρωπο που επιθυμείς, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά και φυσικά αναφέρομαι στην ψυχολογία!

Η TikToker Sophie-Rose Lloyd έγινε viral το 2021 όταν μοιράστηκε την έξυπνη μέθοδό της για να προσελκύσει τους ανθρώπους που την ενδιαφέρουν και επιτέλους να βρει την αγάπη της ζωής της! 

15 σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια rebound σχέση (και γιατί αυτό δεν είναι υγιές)

Ερωτικό ξόρκι TikTok: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ονόμασε το συγκεκριμένο ξόρκι «psychology love eye trick» και από τη στιγμή που ξεκίνησε να το εφαρμόζει, κανένας δεν την έχει αφήσει στο διαβάστηκε! Κορίτσια το βρήκαμε το μυστικό και βάζουμε τέλος σε αυτό το μαρτύριο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει βαθιά στα μάτια, κι όταν λέω βαθιά στα μάτια, εννοώ να ανακαλύψεις και να κατανοήσεις την ψυχή του. Σύμφωνα με τα όσα μοιράζονται τα κορίτσια στο TikTok, η καρδιά του ανθρώπου που βρίσκεται απέναντί σου θα χτυπά σαν τρελή! Όνειρο!

@thebellakellis

I know this is awkward I just wanted to try it but I don’t think it works

♬ original sound – 😎

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τον ρίξεις και να θυμάσαι, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες πιστά, διαφορετικά θα συνεχίσει να σε αφήνει στο διαβάστηκε κι εσύ θα κλαις την μοίρα σου!

Η influencer επιμένει ότι αν κοιτάξεις το αριστερό μάτι (μην κοιτάξεις το δεξί, γιατί το ξόρκι δεν θα πιάσει), του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει για ένα δευτερόλεπτο, μετά τα χείλη του για ενάμισι έως δύο δευτερόλεπτα και τελικά το δεξί του μάτι για ένα δευτερόλεπτο (πάλι θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πρέπει να κοιτάξεις το σωστό μάτι) — είναι σαν να κάνεις ένα ξόρκι αγάπης.

Αν μπερδεύεις το δεξί με το αριστερό, η διαδικασία της διεκδίκησης ίσως θα είναι λίγο πιο δύσκολη για σένα. Επίσης, ένα χρονόμετρο σίγουρα βοηθάει.

Σε έναν κόσμο που μπορείς να είσαι οτιδήποτε, ας είσαι σαν τον Ryan Reynolds

@kayde.babyy

idk if it works so don’t come at me 🧍🏼‍♀️

♬ original sound – 😎

Η Lloyd διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να μην λειτουργεί σε εντελώς ξένους ή σε μια ομάδα. Θα είναι αποτελεσματικό όταν το δοκιμάσεις σε κάποιον που έχεις ήδη αναπτύξει μία αμοιβαία σχέση ή τουλάχιστον έχεις αλληλεπιδράσει στο παρελθόν.

Τόνισε, επίσης, ότι είναι σημαντικό να το εφαρμόσεις όταν το άτομο σου μιλάει και όχι όταν μιλάς εσύ.

Λειτουργεί πραγματικά το «psychology love eye trick»;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μέθοδος λειτουργεί λίγο, όχι πολύ. Η παρατεταμένη οπτική επαφή μπορεί «να αυξήσει την έλξη και το πάθος», τόνισε η ψυχολόγος Rachel MacLynn στο Newsweek.

Η ειδικός σε θέματα σχέσεων Tina Wilson επανέλαβε επίσης αυτό το σημείο στη δημοσίευση, λέγοντας : «Το να κρατάς την οπτική επαφή με κάποιον που σε ενδιαφέρει μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή σύνδεση και να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης».

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ενίσχυση των σχέσεων με τον σύντροφό σου, αλλά δεν πρόκειται να κάνει κανέναν να σε ερωτευτεί αμέσως.

@paigemevans Eye contact is a yes from me #psychology #xyzbca #foryou ♬ original sound – 😎

«Κράτησε το σώμα σου χαλαρό. Βεβαιώσου ότι δεν είναι σταυρωμένα τα χέρια σου, διατηρείται η οπτική επαφή και ότι λαμβάνεις σημάδια έλξης», ανέφερε η MacLynn στο Newsweek.

Αυτός είναι ο τρόπος για να βγεις και πάλι ραντεβού ύστερα από έναν δύσκολο χωρισμό

Τώρα πέρα από την πλάκα και χωρίς να τρολάρω, γιατί στην τελική ποια είμαι εγώ για να αμφισβητήσω τους ψυχολόγους; Μπορείς να το δοκιμάσεις και πραγματικά πιστεύω ότι η οπτική επαφή, όντως μπορεί να δημιουργήσει την έλξη.

Απλά κάνε λίγο εικόνα τον εαυτό σου να ακολουθεί τα παραπάνω βήματα σε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον άνθρωπο που επιθυμούσες τόσο καιρό! Δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα υπάρξει και δεύτερο…Από εμένα πάντως θα ήταν όχι, η φάση θα ήταν λίγο κρίντζι…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News