Πάντα ακούω σε διάφορες συζητήσεις ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες και οι άντρες απλοί και ακούγοντάς το σκέφτομαι ότι πιθανότατα δεν έχουν βγει με κάποιον άντρα. Και αυτό γιατί οι άντρες μπορεί να είναι εξίσου περίπλοκοι με μια γυναίκα. Ειδικά όσον αφορά τα πρώτα ραντεβού. Αν ψάχνεις και εσύ ποια είναι τελικά εκείνα τα σημάδια ότι αρέσεις σε κάποιον στο πρώτο ραντεβού, αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες ερμηνεύουν πολύ διαφορετικά τα σημάδια ότι ένα πρώτο ραντεβού πήγε καλά. Αυτό που τείνει να πιστεύει ένας άντρας ότι κάνει ένα πρώτο ραντεβού επιτυχημένο είναι διαφορετικό από αυτό που μια γυναίκα πιστεύει πως κάνει καλό ένα πρώτο ραντεβού. Οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες έλκονται από αυτούς εάν σωματοποιούνται με το φλερτ τους, ειδικά αν αυτό οδηγήσει σε σεξ. Οι γυναίκες, από την άλλη, πιστεύουν ότι οι άντρες έλκονται από αυτές αν απλά η συζήτηση κύλησε όμορφα.

Και τελικά…ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;

Σημάδια ότι αρέσεις σε κάποιον στο πρώτο ραντεβού

Έχετε Χημεία

Πρώτο και βασικότερο! Η χημεία αποτελεί το παν για να πάει καλά ένα ραντεβού, ειδικά όταν μιλάμε για το πρώτο ραντεβού. Μερικές φορές, μπορεί να νιώσεις χημεία αλλά ο άλλος να μην νιώθει το ίδιο, ή και το αντίστροφο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά διακριτικά σημάδια στα οποία μπορείς να βασιστείς για να δεις εάν ο παρτενέρ σου πιστεύει ότι έχετε χημεία. Όλα έχουν να κάνουν με τη γλώσσα του σώματος. Εάν ο σύντροφός σου αντικατοπτρίζει τις κινήσεις σου διακριτικά, πιθανότατα να το κάνει επειδή έλκεται από εσένα. Εάν σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει, αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα. Μπορεί επίσης να κλίνει όλο και πιο κοντά σου καθώς μιλάς. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία σημάδια ότι ενδιαφέρεται για εσένα και για το τι λες εκείνη τη στιγμή. Αν κοιτάζει τριγύρω του ή κοιτάζει συνεχώς την έξοδο, αυτό είναι ένα σημάδι ότι μάλλον ψάχνει τρόπο διαφυγής.

Η συνομιλία σας κυλάει ομαλά

σημάδια ότι αρέσεις σε κάποιον στο πρώτο ραντεβού
Pexels

Εάν κάνετε υπέροχες συζητήσεις με διάρκεια και ροή, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πήγε καλά. Η σιωπή μπορεί να είναι άβολη στο πρώτο ραντεβού, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ραντεβού καταστράφηκε. Δώσε προσοχή στο πώς μιλάτε αντί για το πόσο μιλάτε. Έχει ενδιαφέροντα πράγματα να πει στο ραντεβού σας; Διαπιστώνεις ότι θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο; Θέλει να μοιραστείς μαζί του πράγματα για τον εαυτό σου; Το να βρεις τον εαυτό σου χαμένο στο χρόνο από μια ποιοτική συνομιλία είναι ένα από τα πολλά ενδεικτικά σημάδια ενός καλού ραντεβού. Ακόμα όμως κι αν αισθάνεσαι πως δεν έχετε πολλά κοινά, αλλά βρίσκετε ελκυστικούς ο ένας τον άλλον , αυτό από μόνο του είναι αφορμή για ένα δεύτερο ραντεβού.

Σε αγκαλιάζει ή σε φιλάει στο τέλος της βραδιάς

σημάδια ότι αρέσεις σε κάποιον στο πρώτο ραντεβού
Unsplash

Ένα πρώτο ραντεβού δεν χρειάζεται να οδηγεί απαραίτητα σε σεξ για να θεωρηθεί ένα τέλειο ραντεβού. Εάν ο παρτενέρ σου προσφέρει μια αγκαλιά ή ένα ρομαντικό φιλί, αυτό είναι επίσης ένα καλό σημάδι. Δείχνει ότι έλκεται από εσένα και επιζητούν τη σωματική επαφή, κάτι που φανερώνει χημεία. Το να δείχνει κάποια αυτοσυγκράτηση με μια αγκαλιά ή ένα μικρό φιλί μπορεί να δείξει ότι ενδιαφέρεται για περισσότερα, αλλά θέλει πρώτα να σε γνωρίσει.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι για το σεξ στο πρώτο ραντεβού!

Θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα

Όταν βρίσκεσαι σε ένα ραντεβού και η συζήτηση κυλάει αβίαστα, ένα σαφές σημάδι ότι ο σύντροφός σου αισθάνεται ότι του αρέσεις είναι ότι έχει πολλές ερωτήσεις να σου απευθύνει. Τα πρώτα ραντεβού είναι άλλωστε η τέλεια ευκαιρία για να γνωρίσεις κάποιον. Εάν το άτομο που βρίσκεται απέναντί σου μιλάει συνεχώς για τα ενδιαφέροντά του αλλά δεν σου κάνει ποτέ ερωτήσεις, πιθανότατα ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για εσένα. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει, θα σου κάνει ερωτήσεις για τη ζωή σου, τα ενδιαφέροντά σου, πιθανώς το παρελθόν σου και τα μελλοντικά σου σχέδια.

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι διασκεδαστικά και αξέχαστα με το κατάλληλο άτομο. Όταν ένα πρώτο ραντεβού πάει καλά, συνήθως το ξέρεις ήδη. Δυστυχώς, παρόλο που μερικά ραντεβού φαινομενικά δείχνουν να έχουν μέλλον, να μην οδηγήσουν ποτέ σε δεύτερο. Μπορεί να σου δείξει όλα τα παραπάνω σημάδια και να μην τηλεφωνήσει ή να πει ότι διασκέδασε αλλά δεν ενδιαφέρεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έκανες εσύ κάτι λάθος, απλά μπορεί να είναι ο άλλος μπερδεμένος, γι’ αυτό μη σε πάρει από κάτω!

Τα μηνύματα που πρέπει να του στείλεις μετά το πρώτο ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News