Αν έχεις ερωτευτεί έστω και μία φορά, τότε αυτά τα κόμικς για τους ερωτευμένους θα μιλήσουν στην καρδιά σου και θα σε κάνουν να θυμηθείς όσα έχεις περάσει και συνεχίζεις ίσως να περνάς με τον σύντροφό σου.

Είναι υπέροχο να ερωτεύεσαι κι αν το έχεις νιώσει έστω και μία φορά στη ζωή σου, τότε ξέρεις πολύ καλά πως το συναίσθημα είναι υπέροχο, κι ειδικά όταν είναι αμοιβαίο. Καθώς ερωτεύεσαι, αρχίζεις να θες να είσαι συνεχώς με τον σύντροφό σου, επειδή σε κάνει να νιώθεις καλά. Ίσως ακόμα και όλος σου ο κόσμος να περιστρέφεται λίγο πολύ γύρω από αυτόν.

Σε αντίθεση με την ιδέα ότι τα πρώτα στάδια του έρωτα στην αρχή μιας σχέσης είναι πιο ισχυρά απ’ τα μετέπειτα στάδια, οι ερευνητές αναφέρουν πως μια μελέτη με συμμετέχοντες ανθρώπους παντρεμένους κατά μέσο όρο 21 χρόνια εξακολουθούσαν να αισθάνονται αγάπη και έρωτα ο ένας για τον άλλον και είχαν παρόμοια δραστηριότητα ντοπαμίνης με εκείνους που βρίσκονταν στην αρχή της σχέσης τους. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένος ακόμα και μετά από αρκετό καιρό ή και χρόνια.

Κόμικς για την αγάπη που θα μιλήσουν στην καρδιά σου!

Το Barmy-Chip-Witch απεικονίζει τις ρουτίνες σχέσεων ακριβώς όπως είναι: ξεκαρδιστικές, λίγο περίεργες και συγκινητικές με τον έρωτα να κυριαρχεί. Τα κόμικς αποδείχθηκαν τόσο ακριβή που αντηχούν εύκολα σε όλους όσους ήταν ποτέ σε σχέση, είναι ακόμα και έχουν υπάρξει ερωτευμένοι.

Κόμικς για τους ερωτευμένους που θα σε κάνουν να ταυτιστείς

Όταν λατρεύεις να παρακολουθείς ταινίες, αλλά καταλήγεις κάπως έτσι…

Όταν δεν σου φτάνουν οι αγκαλιές!

Τα πρωινά της Δευτέρας…

Όταν κοιμάστε μαζί!

Όταν οι τσέπες του είναι αρκετές για να ζεσταθούν τα χέρια σου.

Όταν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεσαι!

Μήπως δεν πρέπει να αφήσει ποτέ το χέρι σου;

Όταν νιώθεις υπέροχα και άνετα στα ρούχα του!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News