Είναι αλήθεια πως καμία γυναίκα δεν σκέφτεται το μέγεθος του αντρικού μορίου, μέχρι να συναντήσει κάτι που είναι έξω από όσα έχει συνηθίσει. Τι κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση; Πώς μπορείς να το διαχειριστείς σωστά μαζί με τον σύντροφό σου ώστε να μη χαθεί η μαγεία και το πάθος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής; Σου έχουμε τις 5 στάσεις του σεξ που θα σε καταπλήξουν.

Διάβασε παρακάτω 5 στάσεις του σεξ που ευνοούν τους άνδρες με μικρό μόριο:

Γόνατα στο στήθος

Κάθε στάση κατά τη διάρκεια της οποίας η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και τα πόδια της είναι σηκωμένα ψηλά, βολεύει έναν άντρα με μικρό πέος. Ξάπλωσε, φέρε τα γόνατα κοντά στο στήθος σου κι άσε τον σύντροφό σου να κάνει τη δουλειά του. Για μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά την σεξουαλική επαφή μπορείς να φέρεις τα γόνατά σου ακόμα πιο ψηλά, στο ύψος των ώμων σου ή να τα τυλίξεις γύρω από το λαιμό του συντρόφου σου.

στάσεις του σεξ
EMILY SCHIFF-SLATER

Σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό για 7 στάσεις σεξ στην παραλία!

Face to Face

Πρόσωπο με πρόσωπο, ίσως και η πιο ρομαντική στάση. Βάλε τον να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, κάθισε πάνω του ώστε να είστε πρόσωπο με πρόσωπο, τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του και θα επιτύχετε την τέλεια διείσδυση!

στάσεις του σεξ
EMILY SCHIFF-SLATER

Καουμπόισσα

Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να σου φαίνεται αγχωτική, αλλά πίστεψέ με έχει πολλαπλά οφέλη. Εκτός από το ότι ο σύντροφός σου μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα, σου δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεις εσύ τις κινήσεις σου και να το πας, όπου θες εσύ. Εάν δεις το σύντροφό σου να έχει το μυαλό του μόνο στο να καταφέρει να μείνει μέσα σου, προσπάθησε με απαλές κινήσεις να δώσεις και διαφορετικό ρυθμό, κι όχι απλά πάνω κάτω.

στάσεις του σεξ
EMILY SCHIFF-SLATER

Οι πιο αθόρυβες στάσεις στο σεξ για να μην… ξυπνήσεις τον γείτονα!

Στρατιώτης σε προσοχή

Εάν λατρεύεις το όρθιο σεξ, τότε ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις! Εάν φοβάσαι, τότε μπορείς να ακουμπήσεις σε ένα ψηλό κρεβάτι, τραπέζι, πάγκο ή κάποια επιφάνεια που να είναι ασφαλής. Δοκίμασε να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου να στέκεται μπροστά σου όρθιος, ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένη προς τα πίσω στην επιφάνεια που έχετε επιλέξει. Μπορείς να δοκιμάσεις να φέρεις τα πόδια σου πάνω από τους ώμους του για μεγαλύτερη άνεση.

στάσεις για γρήγορο σεξ

Doggy Style

Το αγαπημένο doggy style θα σε ανταμείψει εάν ο σύντροφός σου έχει μικρό πέος. Το Doggy style είναι από τις αγαπημένες στάσεις των αντρών και η στάση αυτή επιτρέπει καλύτερο έλεγχο κινήσεων και βαθύτερη διείσδυση, άρα μεγαλύτερη απόλαυση. Απλά γονάτισε, στήσου στα 4 και άσε το σύντροφό σου να έρθει από πίσω σου.

στάσεις του σεξ
EMILY SCHIFF-SLATER

5 πράγματα που δεν ήξερες για το doggy-style sex

*Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως αυτό το άρθρο δεν έχει ως στόχο να προσβάλει φυσικά κανέναν άνδρα, απλώς να δώσει ιδέες για στάσεις που μπορούν να προσφέρουν απόλαυση σε ένα ζευγάρι. Ο σκοπός του άρθρου είναι καθαρά συμβουλευτικός.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News