Όσοι έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή θα σου έχουν πει ότι οι οργασμοί, δυστυχώς, δεν είναι πάντα εγγυημένοι. Κάτι τέτοιο, όμως, δε θα έπρεπε να ισχύει. Γιατί να μην έχεις οργασμό κάθε φορά που κάνεις σεξ; O πρώτος και ο βασικός κανόνας για να επιτύχεις κάτι τέτοιο; Να μην το σκέφτεσαι! Αλλά είμαστε σίγουρες ότι αρκεί μόνο αυτό;

Η απάντηση είναι φυσικά και όχι! Να θυμάσαι, θέλει τρόπο όχι κόπο. Αν, λοιπόν, δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό ή δεν έχεις έρθει ακόμα σε οργασμό, δε θέλω να απογοητεύεσαι! Σε αυτό το άρθρο κρύβονται όλα τα μυστικά, οι συμβουλές και οι στάσεις που θα σε φέρουν σε οργασμό γρήγορα και εύκολα! Αν τις δοκιμάσεις μπορώ να σου εγγυηθώ πως σύντομα θα πετάς στα ύψη!

Οργασμός θηλών: Μύθος ή αλήθεια και πώς μπορείς να το καταφέρεις;

5 στάσεις που θα σε φέρουν σε οργασμό. Και όχι μόνο σε έναν…

The sit, doggy

Αντί να είσαι στα τέσσερα όπως στο κανονικό doggy style, ο σύντροφός σου κάθεται στα γόνατα κι εσύ πάνω του με γυρισμένη την πλάτη σου. Αυτή η στάση είναι η ιδανική για να φτάσεις σε οργασμό. Παράλληλα είναι αρκετά σέξι καθώς η πλάτη σου ακουμπά στο ιδρωμένο στήθος του συντρόφου σου. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις sex toys προκειμένου να παίξετε και με την κλειτορίδα σου για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Watch and learn

Αν μπορείς να έρθεις σε οργασμό μόνη σου, αλλά έχεις πρόβλημα με κάποιο άλλο άτομο, προσπάθησε να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αυνανίσου με ένα sex toy ή το χέρι σου, ενώ παρακολουθείς τον σύντροφό σου να κάνει ακριβώς το ίδιο. Πόσο πιο σέξι;

Supercharged Spread

Αυτή η στάση είναι απλή αλλά απολαυστική. Ξάπλωσε σε μία αρκετά ψηλή επιφάνεια και άφησε τον σύντροφό σου να σε πλησιάσει και να διεισδύσει μέσα σου. Εσύ έχε τα πόδια σου ψηλά έτσι ώστε να έχετε καλύτερη επαφή και βαθύτερη διείσδυση. Είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε και οι δύο.

Armchair Traveler

Μια άλλη καλή στάση που μπορεί να σε φέρει σίγουρα σε οργασμό είναι η συγκεκριμένη και χρειάζεται καναπέ ή πολυθρόνα. Εσύ κρατάς την επιφάνεια που σε βολεύει ενώ είσαι όρθια και ο σύντροφός σου διεισδύει μέσα σου από πίσω. Εάν θέλεις να πάρεις τον έλεγχο, μπορείς επίσης να αφήσεις τον σύντροφό σου να μείνει ακίνητος ενώ σπρώχνεις προς τα πίσω.

Face Time

Πάρε την απόλυτη θέση ισχύος! Κάθισε στο πρόσωπο του συντρόφου σου και άφησε τον να παίξει μπαλίτσα. Να μιλήσει γαλλικά ανάμεσα στο πόδια σου τέλος πάντων! Με έπιασες; Thank me later.

Σκίτσα by @LUCYMACARONI

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News