Αν συγκατοικείς ή είσαι με τον σύντροφό σου πολλά χρόνια σε σχέση, σίγουρα θα έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό, ειδικά όσον αφορά το σεξ. Ενώ ορισμένα ζευγάρια απολαμβάνουν τον επιπλέον ποιοτικό χρόνο, υπάρχουν κι αυτοί που αναζητούν κάτι επιπλέον, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Γι’ αυτό σήμερα σου έχουμε ένα πολύ φαν άρθρο γιατί θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου sex games για να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου!

«Το να παίζετε παιχνίδια ως ζευγάρι μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα και τον αυθορμητισμό», λέει η Shelley Sommerfeldt, Psy.D, κλινική ψυχολόγος και ειδική στις σχέσεις. Τα παιχνίδια για ζευγάρια καλλιεργούν συναισθήματα εγγύτητας και σύνδεσης και «μπορούν επίσης να αυξήσουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και την επικοινωνία», λέει. «Αυτό επιτρέπει στα ζευγάρια να εμπλακούν μεταξύ τους με έναν νέο και διαφορετικό τρόπο που προάγει τη συντροφικότητα και δημιουργεί μια σταθερή βάση και φιλία στη σχέση».

5 λόγοι που το role playing θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου!

5 παιχνίδια στο σεξ για μία σέξι και αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφό σου

Time Bomb

Τι χρειάζεσαι: Εσένα, τον σύντροφό σου κι ένα χρονόμετρο.
Τρόπος παιχνιδιού: Όρισε ένα χρονικό όριο που επιθυεμίς, π.χ. 20 λεπτά, (όσο περισσότερο μπορείς να αντέξεις τόσο το καλύτερο). Για αυτόν τον καθορισμένο χρόνο, φιληθείτε, αγγίξτε ο ένας τον άλλον και βασικά κάντε ό,τι θέλετε, αλλά οπωσδήποτε μην κάνετε διεισδυτικό σεξ μέχρι να τελειώσει η ώρα.
Ο σκοπός: Αυτό έχει να κάνει με την καθυστέρηση της πράξης για όσο το δυνατόν περισσότερο, δίνοντας την εστίαση πλήρως στο προκαταρκτικό παιχνίδι. Αφιερώστε λίγο χρόνο να παρατηρήσετε πώς συνδέονται τα σώματά σας και τι αρέσει στον σύντροφό σας.

στάσεις του σεξ με διαφορά ύψους
Unsplash / Dainis Graveris

Play Captive

Τι χρειάζεσαι: 4 γραβάτες, κορδέλες ή χειροπέδες, και κατά προτίμηση ένα κρεβάτι με ουρανό.
Τρόπος παιχνιδιού: Βάλε τον να δέσει τα χέρια και τα πόδια σου στο κρεβάτι και σιγά σιγά να σε γεμίσει με φιλιά από πάνω προς τα κάτω.
Ο σκοπός: Αυτό το παιχνίδι σου επιτρέπει να παραδοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και απολαύσεις τον χρόνο που θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής, ενώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις.

Τα καλύτερα apps για ερωτευμένα ζευγάρια!

Kinky Cards

Τι χρειάζεσαι: Μια τράπουλα και ένα χρονόμετρο.
Τρόπος παιχνιδιού: Δώστε σε κάθε χαρτί ένα νόημα, (π.χ. καρδιές = με φιλιά, μπαστούνια = στοματικό). Διαλέγετε τυχαία κάρτες και πραγματοποιείτε τις απαιτούμενες ενέργειες.
Ο αριθμός στις κάρτες είναι ίσος με το πόσο θα διαρκέσει κάθε πράξη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να παίζετε μεταξύ σας.

Take It Al Fresco

Τι χρειάζεσαι: Μια τοποθεσία στο μυαλό σου.
Τρόπος παιχνιδιού: Πες στον σύντροφό σου για ένα μέρος που πάντα ήθελες να κάνεις σεξ, αλλά δεν είχες ποτέ τα κότσια να το δοκιμάσεις, και στη συνέχεια – απλώς κάντε το. Μπορεί να είναι έξω στο αυτοκίνητο, στην τουαλέτα στο αγαπημένο σου μπαρ ή ακόμα και στο αεροπλάνο.
Ο σκοπός: Μόλις «εγκατασταθείς» σε μια μακροχρόνια σχέση, το μεγαλύτερο μέρος της δράσης λαμβάνει χώρα στην κρεβατοκάμαρα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επαναφέρετε λίγο ενθουσιασμό στη σεξουαλική σας ζωή.

Έχεις άγχος; Αυτές είναι οι στάσεις του σεξ που θα σε ανακουφίσουν!

στάσεις για καμπυλωτό πέος
Unsplash/We-Vibe Toys

Fantasy Fulfiller

Τι χρειάζεσαι: Χαρτί, μολύβι και καπέλο
Τρόπος παιχνιδιού: Γράψτε τρεις έως έξι φαντασιώσεις την καθεμία σε μικρά κομμάτια χαρτιού, στη συνέχεια διπλώστε την καθεμία και βάλτε τις όλες σε ένα καπέλο. Διαλέξτε τα με τη σειρά και ενεργήστε σύμφωνα με το χαρτάκι που επιλέξατε.
Ο σκοπός: Όλα αυτά αφορούν την εξερεύνηση των φαντασιώσεων του άλλου με διασκεδαστικό και χωρίς πίεση τρόπο. Κάθε άτομο έχει δικαίωμα να θέσει βέτο εάν προκύψει κάτι που πραγματικά δεν θέλει να δοκιμάσει. Είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε τι πραγματικά θέλετε ο καθένας σας στην κρεβατοκάμαρα και να διασκεδάσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News