Οι τελευταίοι μήνες είναι δύσκολοι για ολόκληρη την υφήλιο, η οποία παλεύει να διαχειριστεί την πανδημία του κορονοϊού, ενώ η δολοφονία του George Floyd συγκλόνισε και προβλημάτισε όλο τον κόσμο. Μ’ αυτά τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό κι εσύ να έχεις βιώσει μεγαλύτερο άγχος, ανασφάλεια, θλίψη. Και είναι απόλυτα λογικό. Σου έχουμε μιλήσει για πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να διαχειριστείς τη νέα πραγματικότητα, και τώρα επανήλθαμε με περισσότερες προτάσεις. 5 wellness Instagram accounts για να ακολουθήσεις σήμερα ώστε να παίρνεις καθημερινά έμπνευση και να βλέπεις υλικό με νόημα που θα σε κάνει να βλέπεις τη μέρα αλλιώς.

Σ’ αυτά τα accounts που σου προτείνουμε να ακολουθήσεις θα βλέπεις ατάκες που θα σε γεμίζουν έμπνευση, θα διαβάζεις κείμενα που θα σε κάνουν να προβληματίζεσαι και να σκέφτεσαι τη ζωή διαφορετικά, ενώ θα δεις ότι σε μερικές μέρες θα λατρεύεις το feed σου ακόμα περισσότερο, καθώς δεν θα βλέπεις συνεχώς φωτογραφίες απ’ τις “υπέροχες” ζωές όλων, αλλά μηνύματα με ουσία!

5 wellness Instagram accounts για να ακολουθήσεις σήμερα!

diveinwell

Ένας χώρος για δημιουργία, για το χτίσιμο μιας κοινότητας, όμορφες ομιλίες, συνομιλίες και μια διάθεση για διαφορετικότητα στο wellness.

thenapministry

Αυτό το account που δημιουργήθηκε το 2016 είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σημασία του “nap”. Το να ξεκουράζεσαι είναι μια μορφή “αντίστασης” στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και σου προσθέτει χρόνια ζωής!

healhaus

Ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον Instagram account, το οποίο ενημερώνει για τα καθημερινά yoga και meditation classes, τα οποία δυστυχώς γίνονται στην Αμερική, αλλά παράλληλα περιλαμβάνει posts με εμπνευσμένες ατάκες!

thelovelandfoundation

Το συγκεκριμένο account θέλει να αποτελέσει ένα στήριγμα για τη μαύρη κοινότητα και το καταφέρνει πολύ καλά! Πολύ όμορφα posts, tips και wellness συμβουλές!

sistaafya

Ξεκίνησε απ’ το Chicago το 2017 και στέλνει τα μηνύματα που θέλεις να βλέπεις καθημερινά!

https://www.instagram.com/tv/B_A5RDDnwUz/?utm_source=ig_embed

Δες ακόμα:

Οι μόνες συμβουλές wellness που αξίζουν την προσοχή σου!

Photo: wee lee/ Unsplash