Όλοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Μια άσχημη μέρα μπορεί να συμβεί σε όλους και φυσικά έχεις το δικαίωμα να τη ζήσεις, να έχεις την έντασή σου, τα νεύρα σου, να σε πιάσει θλίψη και να νιώσεις ότι ο κόσμος είναι μάταιος. Δεν γίνεται να είσαι κάθε μέρα όλη μέρα φορώντας ένα χαμόγελο. Αλλά εννοείται επίσης πως εμείς πάντα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σου φτιάξουμε τη διάθεση, ακόμα κι εκείνες τις μέρες που νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να σκάσεις ένα χαμόγελο. Αυτή τη φορά ψάξαμε και βρήκαμε 5 TEDx ομιλίες που πρέπει να δεις όταν έχεις μια άσχημη μέρα!

Είναι λογικό διαβάζοντας το κείμενο και πριν δεις ακόμα τα videos με τις ομιλίες να είσαι λιγάκι δύσπιστος. Σε καταλαβαίνουμε. Αλλά παρακολουθώντας απλά όσα έχουν να σου πουν αυτοί οι 5 άνθρωποι, θα δεις πραγματικά τη διάθεσή σου ν’ αλλάζει και να γίνεσαι πιο θετικός, ακόμα κι αν όλα σου πήγαν στραβά σήμερα!

Σ’ εμάς, τουλάχιστον, λειτούργησε, δοκίμασέ το κι εσύ και ελπίζουμε να καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα!

Οι 5 TEDx ομιλίες που πρέπει να δεις όταν έχεις μια άσχημη μέρα

Nature. Beauty. Gratitude

Η ομορφιά της φύσης δείχνει διαφορετική μέσα απ’ τον φακό του Louie Schwartzberg. Οι εκπληκτικές time-lapse λήψεις του, που συνοδεύονται από τα λόγια του μοναχού David Steindl-Rast, χρησιμεύουν ως διαλογισμός και σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την κάθε ημέρα της ζωής σου.

The Museum of Four in the Morning

O storyteller Rives έχει μια εμμονή με τις 4 η ώρα το ξημέρωμα. Πώς ξεκίνησε αυτή η εμμονή και ποιες συμπτώσεις τον οδήγησαν στο να ψάξει περισσότερο το 4 το πρωί;

Bluegrass virtuosity from … New Jersey?

Όλοι κάτω των 16 ετών, οι αδερφοί Jonny, Robbie και Tommy Mizzone απ’ το New Jersey, ξεκίνησαν ν’ ασχολούνται με bluegrass covers, αλλά και με δικές τους συνθέσεις, από πολύ νεαρή ηλικία. Δες τι εκπληκτικό παρουσίασαν στο TEDx!

Δες εδώ τον απλό τρόπο για να φτιάξει η διάθεσή σου μέσα σε 5 λεπτά!

A TED speaker’s worst nightmare

Ο Colin Robertson είχε 3 λεπτά στη σκηνή του TED για να πει στον κόσμο για τo σύστημά του υγειονομικής περίθαλψης που βασίζεται στην ηλιακή ενέργεια. Και μετά…

I got 99 problems… palsy is just one

“Έχω εγκεφαλική παράλυση, κουνιέμαι όλη την ώρα”, λέει η Maysoon Zayid στην αρχή αυτής της συναρπαστικής, ξεκαρδιστικής ομιλίας. “Είμαι σαν η Shakira να συναντά τον Muhammad Ali”. Η Αραβοαμερικανίδα κωμικός μας ταξιδεύει σε περιπέτειές της ως ηθοποιός, κωμικός, και συνήγορος των ατόμων με αναπηρία.

Δες κι αυτό:

Είσαι down; Οι έρευνες λένε ότι μια κίνηση αρκεί για να φτιάξει η διάθεση!

Photo: Pixabay