Τα πιο περίεργα ψυχολογικά tricks για να σε συμπαθήσουν όλοι!

LIKE US ON FACEBOOK

Η εμπιστοσύνη είναι περίεργη και πολλές φορές μπερδευόμαστε. Εμείς βρήκαμε τα ψυχολογικά tricks για να γίνεις συμπαθητικός και να δείξεις αξιόπιστος.

Ο εγκέφαλος μας χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο για να αποφασίσει αν μπορεί να πιστέψει κάποιον ή όχι. Αλλά αν οι αποφάσεις του ήταν σωστές… τότε δεν θα διαλύονταν γάμοι, φιλίες, δεν θα υπήρχαν απιστίες… Ποια είναι τα ψυχολογικά tricks για να γίνεις συμπαθητικός απ’ την πρώτη ματιά;

Ναι, οι άνθρωποι έχουν γίνει αρκετά καχύποπτοι -καλώς ή κακώς-  και δύσκολα θα εμπιστευτούν κάποιον αμέσως. Αλλά αν θέλεις να το πετύχεις, τότε υπάρχουν μερικές μέθοδοι που πραγματικά λειτουργούν.

Ψυχολογικά tricks για να γίνεις συμπαθητικός αμέσως!

Δείξε το ενδιαφέρον σου

Υπάρχει μια τάση των ανθρώπων να τους αρέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, επειδή ακριβώς αρέσουν σε αυτό το πρόσωπο. Δείξε ότι σου αρέσει το άλλο πρόσωπο και αυτό θα νιώσει την ζεστασιά και την υποστήριξη και θα ξέρει ότι είσαι συμπαθής.

Αν κερδίσεις την προσοχή κάποιου, δείξε μια θετική στάση απέναντί του και θα τη λάβεις πίσω. Ό,τι δίνεις παίρνεις και στις σχέσεις.

Χύσε τον καφέ σου

Αυτή η συμβουλή ίσως είναι λίγο περίεργη.Γιατί να πρέπει να χύσεις τον καφέ σου για να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση; Οι έρευνες έχουν δείξει πως όταν δείχνεις πως είσαι πιο ευάλωτος, τότε ενισχύεις την ελκυστικότητα και την αξιοπιστία σου.

Αλλά πρέπει να θυμάσαι δύο σημαντικά πράγματα: Πριν πεις ένα κακό αστείο ή πετάξεις ένα μολύβι, βεβαιώσου ότι το άλλο πρόσωπο γνωρίζει λίγο-πολύ τις ικανότητές σου. Μην προσπαθείς να θέσεις τον εαυτό σου σε ευάλωτη θέση, καταστρέφοντας εντελώς τη φήμη και την εικόνα σου.

Κάντο όπως ο πίθηκος!

Όχι, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πηδάς από δέντρο σε δέντρο ή να τρως πολλές μπανάνες. Πρόκειται για τη μίμηση εκφράσεων του προσώπου, χειρονομιών, μοτίβων ομιλίας του προσώπου που έχεις απέναντί σου.

Αυτή η τεχνική πραγματικά βοηθά και λειτουργεί. Φυσικά, φρόντισε να «αντιγράφεις» μόνο τα θετικά!

Πες ένα μυστικό

για να είσαι συμπαθητικός

Το να αποκαλύψεις ένα δικό σου μυστικό είναι ίσως μια από τις πιο εντυπωσιακές προσεγγίσεις. Όταν μοιράζεσαι κάποιες ανησυχίες ή δικά σου μυστικά με κάποιον άλλον, τότε έρχεστε πιο κοντά. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου αποκαλύψουν και μερικά δικά τους μυστικά.

Και αυτό ονομάζεται… bonding!

Η δύναμη της… αφής

Φαίνεται πως το να ακουμπάς τον άλλον μπορεί να γίνει ένα πολύ ισχυρό στοιχείο για να χτίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό το έχουν αποδείξει πολλές έρευνες!

Όταν ένας ελκυστικός άνδρας ζήτησε αριθμούς από γυναίκες στο δρόμο, άγγιξε μερικές στα πλαίσια της έρευνας. Το 19% των γυναικών που άγγιξε έδωσαν τον αριθμό τους!

Φυσικά σε καμία περίπτωση μη ξεπεράσεις τα όρια!

Διάβασε και αυτό:

Πώς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved