Τα όνειρα σε καραντίνα δεν μπορούν να μπουν. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι, κλεισμένος πολλές ώρες ή και μέρες, όμως δεν γίνεται να σταματήσεις να ονειρεύεσαι. 

Η πανδημία αυτή μας έχει επηρεάσει όλους, το ίδιο και εσένα. Στεναχωρίεσαι, φοβάσαι, πονάς, μένεις μέσα τόσες μέρες, περιμένοντας να έρθει η μέρα να βγεις έξω χωρίς φόβο και μέτρα απαγόρευσης. Όμως, όσο κι αν σ’ έχει επηρεάσει αυτή η καραντίνα ξέρεις τι έχεις; Όνειρα. Αυτά δεν μπορεί να σου τα πάρει κανείς. Γιατί τα όνειρα σε καραντίνα δεν μπορούν να μπουν. Το ότι είσαι μέσα στο σπίτι δεν σημαίνει ότι σταματάς να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να κάνεις σχέδια.

Η ελπίδα δεν σταματά κι εσύ πρέπει να συνεχίσεις να ελπίζεις σ’ ένα πιο όμορφο αύριο και να ονειρεύεσαι πως μετά απ’ όλο αυτό θα είσαι πιο δυνατός. Γιατί θα είσαι. Διότι όλη αυτή η κατάσταση, αν και άσχημη, έχει κάτι να σου διδάξει. Η υπευθυνότητα, υπομονή, θάρρος, ανθρωπιά, πίστη, ελπίδα, προσμονή κι επιμονή για ένα καλύτερο αύριο χωρίς τον ιό και με περισσότερα χαμόγελα στους δρόμους.

όνειρα σε καραντίνα

Σημασία δεν έχει να αναρωτιέσαι κάθε μέρα πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Κάθε μέρα το ίδιο τριγυρίζει το μυαλό σου. Αλλά ποιος θα είσαι μόλις τελειώσει η κατάσταση αυτή; Κι αν δεν έχεις όνειρα μπορείς να δώσεις την απάντηση;

Μέσα από τη δοκιμασία αυτή που περνάμε γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι για εμάς, τις οικογένειές μας, τον διπλανό μας, τους συνανθρώπους μας. Γιατί ένας μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει αν όλοι δεν προσπαθήσουν. Μην σταματάς όμως να ονειρεύεσαι. Γιατί τα όνειρα είναι ζωή και κανείς δεν μπορεί να σου τα πάρει!

Μέσα σ’ ένα βίντεο 4μιση λεπτών ο Άρης Κατσιγιάννης σου υπενθυμίζει ότι όταν όλα τελειώσουν οι ομορφιές της χώρας μας θα σε περιμένουν κι εσένα εκεί έξω. Γιατί η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι προσωρινή και σημασία έχει όταν βγεις να είσαι και πάλι ο εαυτός σου!

Απόλαυσε το βίντεο με τίτλο «Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα»:

Διάβασε ακόμα:

Εσύ ποιος θέλεις να είσαι μετά τον κορονοϊό; Είναι στον έλεγχό σου!

Photos: Pexels