Τα Insta Stories σου μαρτυρούν για σένα περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι περισσότεροι κάνουν Insta Stories σε σχεδόν καθημερινή βάση. Insta Stories και ψυχολογία: Τι σκέφτονται οι followers σου για σένα;

Κάνεις ένα Insta Story με τον σκύλο σου, ένα ακόμη από ένα φαγητό που δοκίμασες και σε ενθουσίασε κι ένα από τη συναυλία που πήγες τις προάλλες. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν stories οι άνθρωποι και αυτό μαρτυρά περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Μπορεί εσύ να το θεωρείς κάτι αυθόρμητο αλλά τι σκέφτονται οι followers σου;

Insta Stories και ψυχολογία: Τι μαρτυρούν αυτά τα μικρά βιντεάκια;

Τραγούδια από το Spotify

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν story ένα τραγούδι που ακούνε στο spotify. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σου αρέσει η μουσική; Ότι έχεις ιδιαίτερα γούστα στη μουσική; Τι θέλεις να δείξεις στους followers σου εσύ; Απλά άκου το τραγούδι γιατί κανένας δεν νοιάζεται για το τι ακούς…

Insta Stories και ψυχολογία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δες πώς μπορείς να μοιραστείς τραγούδι του Spotify στο Facebook!

Μάσκα προσώπου στο κρεβάτι

Έχουμε δει πως το κάνουν και πολλοί influencers. Μια φωτογραφία ενώ είσαι στο κρεβάτι κι έχεις βάλει τη μάσκα προσώπου σου και σκέφτεσαι «αυτό δεν είναι κατάθλιψη, είναι περιποίηση»!

Τι μπορεί να σκέφτονται οι followers που τους έχεις “μπουκώσει” με τέτοια stories; Ότι δεν έχεις ζωή ή ότι απλά βαριέσαι τη ζωή σου.

Τέχνη

Ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα φυτό, κοντινά από random αντικείμενα και γενικά φωτογραφίες που εσύ θεωρείς και ονομάζεις τέχνη. Ορισμένες φορές πράγματι μπορεί να είναι μια έκθεση που πήγες και ενθουσιάστηκες, άλλες φορές πάλι το κάνεις για να φανείς ψαγμένος και οι followers σου το γνωρίζουν πολύ καλά.

Bonus: Αυτά τα stories συνοδεύονται και από βαθυστόχαστα quotes.

Insta Stories και ψυχολογία

Photo: unsplash/Luke van Zyl

Απ’ τα clubs

Κάθε Τρίτη ελληνική βραδιά, κάθε Πέμπτη βραδιά αφιερωμένη στα 80’s. Κι εσύ είσαι εκεί και ανεβαίνεις πάνω στα τραπέζια ή και όχι, χορεύεις, βγάζεις stories ενώ τραγουδάς και διασκεδάζεις.

Τι σκέφτονται οι followers;

  • Χαμηλώνουν τον ήχο που τους τρυπά το τύμπανο και συνήθως είναι κακής ποιότητας.
  • Πόσο χάλια φωνή, γιατί φωνάζει έτσι, έχει πιει;
  • Δεν δουλεύει και μπορεί και ξενυχτά δύο και τρεις φορές την εβδομάδα;
  • Κι αν δεν δουλεύει πού τα βρίσκει τα χρήματα και κάνει τέτοια ζωή;

Φωτογραφίες και videos με τον σκύλο σου

Ίσως είσαι από τους αγαπημένους μας. Δείχνεις ότι έχεις τον πιο όμορφο και πιστό σκύλο (πάντα έτσι είναι στα μάτια του κάθε σκυλογονιού), παίζεις μαζί του και ασχολείσαι, του πετάς παιχνίδι και τρέχει να στο φέρει, σε κοιτάει με μια απορία στα μάτια, μοιράζεσαι το φαγητό σου.

Αν κάνεις τέτοια stories χωρίς φυσικά να spamαρεις δείχνεις ότι περνάς καλά με τον σκύλο σου και ό,τι έχεις βρει την καλύτερη παρέα.

Και όταν διαρκώς βγάζεις selfies;;;

Αυτό σκέφτονται οι άλλοι για σένα όταν ανεβάζεις selfies

Photo: unsplash/Eaters Collective
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved