Στο έχουμε πει… Ξεκίνα να κάνεις διαλογισμό και θα δεις τη διαφορά σε σένα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Παρά τις διαβεβαιώσεις των εμπειρογνωμόνων ότι η αρχή του διαλογισμού είναι μάλλον ευκολότερη από ό,τι νομίζεις και απαιτεί μόνο μερικά λεπτά την ημέρα, πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να δεσμευτούν σε μια τακτική πρακτική διαλογισμού. Εμείς σου λέμε πως δεν χρειάζεται να αγωνιστείς, μόλις κάνεις μερικές φορές διαλογισμό, θα δεις τη διαφορά μέσα σου και έξω σου και θα κάνεις διαλογισμό όχι επειδή “πρέπει να κάνεις και σήμερα” αλλά επειδή “θέλεις να κάνεις και σήμερα”! Ο 16λεπτος διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να κλείσει ή να ξεκινήσει η μέρα σου με θετική ενέργεια.

Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα, τον χώρο και τον χρόνο να αναπνεύσει. Να πατήσει λίγο pause στην ένταση της καθημερινότητας και να χαλαρώσει. Το έχεις ανάγκη, όλοι μας το έχουμε ανάγκη.

Όπως σε κάθε διαλογισμό, έτσι και εδώ, η αναπνοή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Βαθιές αναπνοές που τις νιώθεις σε όλη σου την ύπαρξη. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού πάρε βαθιές, σωστές ανάσες, δώσε στον εγκέφαλό σου το οξυγόνο που χρειάζεται. Και κάθε φορά που νιώθεις ότι οι σκέψεις σου σε κατακλύζουν, σκέφτεσαι όλα τα άγχη και τα προβλήματά σου, απλά επικεντρώσου στις εισπνοές και τις εκπνοές σου.

Η Αλεξάνδρα Λιάκου σ’ αυτόν τον διαλογισμό μας κάνει να πατήσουμε stop στην καθημερινότητα και για 16 λεπτά να βρεθούμε σ’ ένα περιβάλλον όπου υπάρχουμε μόνο εμείς. Μας δημιουργεί εικόνες που μας ηρεμούν και καταφέρνει να διώξει κάθε σκέψη απ’ το μυαλό μας!

Δες ακόμα: #mindTALKS: Βήμα-βήμα ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου.

Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου, θα νιώθεις πιο ανάλαφρη, το μυαλό σου θα έχει αδειάσει και ένα κύμα ευφορίας θα έχει κατακλύσει όλο σου το κορμί. Αυτό ήταν! Τα κατάφερες! Και γι’ αυτό σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Ο 16λεπτος διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου:

Μην ξεχνάς! Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν #mindTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες ακόμα:

Ο διαλογισμός που θα σε χαλαρώσει και θα αδειάσει το μυαλό σου