Στόχοι για το 2020. Όλοι έχουμε θέσει κι από έναν (και δύο, τρεις και μια λίστα ολόκληρη). Το θέμα είναι ένα: Πώς θα τους πετύχουμε; Η Αλεξάνδρα Λιάκου και η Πόπη Τσαπανίδου μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν με τον τρόπο τους σε ένα ακόμη επεισόδιο #mindTALKS

Οι στόχοι για το 2020 μπορεί να θεωρείς πως είναι περισσότερο ή λιγότερο εφικτοί. Μπορεί να νομίζεις πως θα τα παρατήσεις και φέτος. Αν ξεκινάς με αυτή τη σκέψη…. τότε απλά δεν ξεκινάς σωστά. Και μην ξεχνάς! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Πώς θα πετύχεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά, τη νέα δεκαετία;

Μερικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου

  • Κάθισε και βάλτα όλα σε μια σειρά: Τι έχω μάθει φέτος, ποια ήταν τα μεγαλύτερα challenges, τι μου δίδαξαν και τι επιλέγω να πάρω συνειδητά μαζί μου για τη νέα δεκαετία;
    Bonus: Καλύτερα να τα γράψεις!
  • Ξεκίνα ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Κάθε πρωί ή κάθε βράδυ, γράψε για ποιο πράγμα είσαι ευγνώμων.
  • Συγχώρα! Ο κάθε ένας έχει έρθει σε κόντρα με άλλους ανθρώπους. Συγχώρα. Γιατί μια καρδιά που έχει συγχωρέσει είναι πάντα ανοιχτή και κάθε φορά που συγχωρείς είναι και μια λύτρωση!
  • Οραματίσου. Ξύπνα κάθε πρωί και πριν πάρεις το κινητό στα χέρια σου, σκέψου ποια είναι η πρόθεσή σου για σήμερα και γι΄αυτόν τον μήνα. Κάνε έναν οραματισμό κι όταν σου προκαλεί χαρά ξέρεις ότι είσαι σε καλή πορεία. Κράτα αυτή τη χαρά μέσα σου.
  • Μείνε μόνος σε ένα δωμάτιο για όσο θέλεις και σκέψου τον εαυτό σου: Πώς θέλεις να ξυπνήσεις την Πρωτοχρονιά; Πώς θέλεις να ξυπνάς κάθε μέρα μέσα στο 2020; Τι θέλεις να πετύχεις; Νιώσε ότι το έχεις πετύχει και θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά!

Ευχαριστούμε θερμά τον χώρο τέχνης “ΙΣΟΓΕΙΟ” στην Κηφισιά, όπου και γυρίστηκε το επεισόδιο #mindTALKS. 

Τα #mindTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες προηγούμενο επεισόδιο για τον διαλογισμό με την Αλεξάνδρα Λιάκου:

Ο διαλογισμός θα σου αλλάξει τη ζωή! Ξεκίνα σήμερα με την καλύτερη coach!