Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο που κάνει μπάνιο κι ας ακολουθούμε όλοι μερικούς βασικούς κανόνες. Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο στο μπάνιο και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα σου;

Είτε προτιμάς να απολαμβάνεις το μπανάκι σου το πρωί, είτε το βράδυ, το κάνεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί εσύ να μην το έχεις παρατηρήσει αλλά κάθε φορά που μπαίνεις για μπάνιο ακολουθείς μια συγκεκριμένη ρουτίνα σχεδόν ασυναίσθητα και αυτή η σειρά δύσκολα αλλάζει. Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο στο μπάνιο;

Υποσυνείδητα πλένεις ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος πρώτο και αυτό μπορεί να μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητά σου. Σε άλλους αρέσει να βρέχουν πρώτα τα μαλλιά, άλλοι ξεκινούν με το πρόσωπο, ενώ μερικοί φροντίζουν πρώτα την ευαίσθητη περιοχή. Εσύ μπορείς να θυμηθείς τι κάνεις πρώτο;

Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο στο μπάνιο

Το πρόσωπο

Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο

Αν πρώτα επιλέγεις να πλύνεις το πρόσωπό σου, τότε έχεις έντονες και τις πέντε αισθήσεις. Ανησυχείς πολύ για το ποια γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα και γι΄αυτό θέλεις να φροντίζεις πρώτα τα σημεία που είναι ορατά στους άλλους.

Αγχώνεσαι για το τι σκέφτονται τρίτοι και πολλές φορές αγχώνεσαι και απελπίζεσαι.

Τους ώμους και τα πόδια

Αν αρχικά δίνεις προσοχή στα πόδια πρώτα, τότε είσαι άνθρωπος προσγειωμένος. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ακόμη ένας συμβολισμός, αυτός της δύναμης και της θέλησης.

Δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις επιλογές σου. Είτε μισείς κάτι ή είτε το αγαπάς, ενώ εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Το ευαίσθητο σημείο

Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο

Photo: pixabay

Αν πρώτα ασχολείσαι με το ευαίσθητο σημείο, αυτό σημαίνει πως είσαι ντροπαλός, εσωστρεφής ή έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Δεν είσαι τόσο κοινωνικός, ενώ αυτοί που είναι τριγύρω σου λένε πως είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζουν. Και τους κάνεις όλους να νιώθουν άνετα μαζί σου.

Το στήθος

Αν μόλις μπεις στο μπάνιο αρχίζεις να κάνεις scrub στο στήθος σου αυτό σημαίνει πως είσαι άνετος και έχεις αυτοπεποίθηση. Είσαι λογικός και πρακτικός, αποφασιστικός και ανεξάρτητος στις επιλογές σου.

Τα μαλλιά

Ποιο μέρος του σώματος πλένεις πρώτο

Αν πρώτα πλένεις τα μαλλιά σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος με πειθαρχεία και πρόγραμμα. Θέλεις να ξέρεις τι θα κάνεις, τα έχεις όλα οργανωμένα, έχεις μια σταθερή άποψη.

Παράλληλα, διαχειρίζεσαι πολύ καλά τον χρόνο στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό κόλπο για να μη θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου!

Photo:Shutterstock