Περιμένουμε όλοι πώς και πώς το Σαββατοκύριακο για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας όσο μπορούμε, ενώ τις καθημερινές μας πιάνει μια άρνηση… Γιατί; Πώς να περάσεις καλά τις καθημερινές;

Θα μου πεις δουλεύεις. Μπορεί να κάνεις και δύο δουλειές αλλά αυτό δεν σε σταματά ή δεν πρέπει να σε σταματά από το να κάνεις τη ζωή σου και Δευτέρα με Πέμπτη… Πώς να περάσεις καλά τις καθημερινές;

Το να γελάς με την ψυχή σου σου δίνει ενέργεια και δύναμη. Όχι μόνο σε σένα αλλά σε όσους βρίσκονται δίπλα σου. Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό; Από ένα reunion με φίλους, συζητήσεις με κολλητούς μέχρι το να δεις μια αστεία ταινία!

Τι άλλο μπορείς να κάνεις καθημερινά; Βρες λίγο χρόνο για τις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση έτσι κι αλλιώς. Ασχολήσου λίγο με την κήπο και τα λουλούδια που έχεις αν αυτό σε ευχαριστεί. Άκου λίγη μουσική κι αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

Πώς να περάσεις καλά τις καθημερινές

Ναι, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις τις καθημερινές με ελάχιστη προσπάθεια και θα σε γεμίσουν με ενέργεια. Πολύ περισσότερο, βρες χρόνο για τον σύντροφό σου.

Μπορεί να παρασύρεσαι από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και την κούραση και ξεχνάς το πιο βασικό: Να κάνεις σεξ! Το σεξ όχι μόνο θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά μειώνει το άγχος, ενισχύει τα επίπεδα της αδρεναλίνης και τις ενδορφίνες σου και σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για όλη την ημέρα.

Μην επαναπαύεσαι! Το πιο εύκολο είναι να κολλήσεις στη ρουτίνα, τα γνωστά και βαρετά και να σου λείψει ο ενθουσιασμός. Δοκίμασε κάτι καινούργιο. Μπορεί αυτό να είναι ένα νέο εστιατόριο ή ένα νέο χόμπι. Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου θα σε κάνουν να περνάς  καλά, να ζεις και τις ημέρες… Δευτέρα με Πέμπτη και να μην ανυπομονείς απλά για το ΠΣΚ!

Γιατί χάνεις όλες τις υπόλοιπες μέρες και πίστεψέ με… ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα!

Πώς να περάσεις καλά τις καθημερινές

Extra tip: Βάλε τον αυθορμητισμό στη ζωή σου, μην το σκέφτεσαι πολύ. Γιατί οι συνθήκες δεν θα είναι ποτέ ιδανικές για να κάνεις αυτό που θέλεις και λίγη διασκέδαση τις καθημερινές θα σε κάνει να παλέψεις κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Photo: Pixabay