Ποιος είναι ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ όση νομίζεις! Έχεις παρατηρήσει ποτέ -ακόμη και τώρα που ενδεχομένως διαβάζεις το άρθρο απ’ το κινητό σου- πώς το κρατάς στο χέρι σου; Πρόσεξέ το και συνέχισε να το διαβάζεις!

Ποιος είναι ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου; Αυτό μαρτυρά πολλά για τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου και ούτε που μπορείς να το φανταστείς.

Φυσικά, δεν είναι βασισμένο σε κάποια επιστημονική έρευνα αλλά πολλοί ταυτίστηκαν κι εμείς θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι και κάπου θα βρεις τον εαυτό σου σε αυτούς. Για να δούμε θα πέσουμε μέσα…

 Τελικά ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου έχει μεγάλη σημασία

Με το ένα χέρι

τρόπος που κρατάς το κινητό

Αν είσαι ο άνθρωπος που scrollαρει με το ένα χέρι, που πληκτρολογεί με το ένα χέρι, τότε έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση! Είσαι έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου αλλά πάντα σοφά και μελετημένα. Και κάπως έτσι πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Ωστόσο, κάνεις τα αντίθετα στις σχέσεις σου. Προτιμάς να έχεις χρόνο να καταλάβεις αν έχεις ανάγκη από αυτό το άτομο στη ζωή σου ή όχι πριν πάρεις κάποια απόφαση.

Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον αντίχειρα του άλλου

τρόπος που κρατάς το κινητό

Αυτός ο τρόπος υποδηλώνει πως είσαι σοφός, έχεις ένστικτο, είσαι έξυπνος και λογικός! Προσέχεις τις κινήσεις σου και όλα σου τα βήματα πριν καν τα κάνεις.

Προσπαθείς να βρεις μια λογική εξήγηση πίσω από ό,τι σου συμβαίνει και δύσκολα μπορούν να σε εξαπατήσουν. Αλλά κάνεις τα αντίθετα στην ερωτική ζωή… Παίρνεις αυθόρμητες αποφάσεις και πολλές φορές την πληρώνεις.

Και με τα δύο χέρια

τρόπος που κρατάς το κινητό

Αγαπάς την ταχύτητα! Είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός και πάντα έτοιμος να πάρεις τις αποφάσεις σου. Προσαρμόζεσαι πολύ εύκολα σε αλλαγές και τις επιδιώκεις.

Κρατάς το κινητό με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη του άλλου

τρόπος που κρατάς το κινητό

Είσαι πολύ δημιουργικός. Έχεις πολλές ιδέες και όλη την όρεξη για να τις πραγματοποιήσεις! Συγκεντρώνεσαι εύκολα, βάζεις όλες τις δημιουργικές απόψεις σου σε ένα τραπέζι και κάνεις θαύματα.

Στις σχέσεις σου είσαι λίγο πιο ντροπαλός και δύσκολα θα εκφραστείς. Και αυτό σου δημιουργεί προβλήματα καθώς δύσκολα δένεσαι με κάποιον.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο μέρος του σώματός σου πλένεις πρώτο στο μπάνιο και τι σημαίνει αυτό;