Ο διαλογισμός είναι σημαντικός για να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να μπορείς να ξεκινάς τη μέρα σου διαφορετικά, να ταξιδεύεις στην καρδιά σου. Ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου, βήμα-βήμα σε ένα υπέροχο video στο τρίτο επεισόδιο του #mindTALKS. 

Αν κάνεις διαλογισμούς, αυτός που μας μαθαίνει η Αλεξάνδρα Λιάκου σ’ αυτό το επεισόδιο του #mindTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε ηρεμία το μυαλό σου και να επικεντρώσεις στην καρδιά. Αν αυτή είναι η πρώτη σου επαφή με τον διαλογισμό, τότε κάτσε κάπου ήρεμα, χωρίς άλλο κόσμο και φασαρία, κράτα ίσια την πλάτη σου και ακούμπησε χαλαρά τα χέρια στα γόνατα.

Τα #mindTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης.

Ο διαλογισμός σε παίρνει απ’ το χέρι και σε καθοδηγεί απ’ τη φασαρία και τον θόρυβο στον παράδεισο της καρδιάς. Πώς μπορείς να μπεις και να βουτήξεις στη σοφία της καρδιάς σου;

Βάλε στο mute το κινητό σου, κλείσε τα μάτια και στρέψε την προσοχή σου προς τα μέσα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και παρατήρησε πού βρίσκεται η αντίληψή σου, που νιώθεις τον εαυτό σου, το σώμα σου.

Συνδέσου με την αίσθηση του σώματος, οραματίσου έναν υπέροχο τόπο στη φύση που αγαπάς. Δώσε προσοχή στην ανάσα, στον παλμό της καρδιάς που δείχνει πως είσαι μια μοναδική έκφραση της ύπαρξης.

Οραματίσου πως μπροστά απ’ την καρδιά έχεις μια τεράστια κουρτίνα. Άνοιξέ την και επέτρεψε στην καρδιά σου να δει τον κόσμο, να ανοιχτεί. Ένα συναίσθημα ζεστασιάς και γλύκας ίσως σε πλημμυρίσει.

Ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου θα σε ταξιδέψει βήμα-βήμα μέχρι την καρδιά σου. Πάτησε play και κλείσε τα μάτια. Αν μπορείς να το επαναλαμβάνεις κάθε πρωί πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου θα είναι ιδανικό!

Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Τι είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο #mindTALKS:

#mindTALKS: Με τι πρέπει να σκεφτόμαστε; Με την καρδιά ή το μυαλό;