Αν βάλεις χρώμα στον χώρο σου θα αλλάξει η διάθεσή σου, τι άλλο θα σε ανεβάσει, όμως, στα ύψη; Ζεις μια ζωή με μια ρουτίνα και βαρέθηκες;

Αποφάσισες πως θες να ανανεωθείς αλλά χρήματα δεν υπάρχουν; So what? Έχεις διάθεση και αυτό, ναι, αρκεί. Βάλε χρώμα στο σπίτι σου και κοίτα πώς το χαμόγελο θα έρθει στα χείλη σου, μην κάθεσαι… Τρέξε, έχεις δουλειά μπροστά σου! Μικρές αλλαγές για να φτιάξει η διάθεση σου αμέσως!

Κουρτίνες

Άλλαξε κουρτίνες και βάλε όσο πιο φωτεινές μπορείς, λευκές ή σε έντονα χρώματα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν είσαι πιο ρομαντική ύπαρξη διάλεξε παλ χρωματισμούς όπως λιλά ή απαλό φιστικί.

Πολύ καλή επιλογή είναι και οι διαφάνειες ή ακόμη και οι δαντελένιες.
Αν δεν έχεις ήδη παλιότερες, τρέξε στη μαμά ή στην γιαγιά σου, μην ξοδευτείς.

Οι γιαγιάδες ειδικά έχουν πάντα στο συρτάρι τους πολλά χρήσιμα υφάσματα ή κεντητά που δεν μας περνάει καν από το μυαλό, πόσο τέλεια θα ταιριάξουν στο σπίτι μας.

Ανοιχτά παντζούρια

Μην κάθεσαι σπίτι, στα σκοτάδια, ούτε με αναμμένο φως ακόμα και τη μέρα. Άνοιξε τις μπαλκονόπορτες να φωτιστεί και να αεριστεί το σπίτι, πάρε μια «τζούρα» απ’ τον ήλιο κι αμέσως θα νιώσεις καλύτερα!

Λουλούδια

Όχι δε χρειάζεται να πας στο ανθοπωλείο, βγες μια βόλτα στη γειτονιά και «κλέψε» λίγα λουλούδια, συνήθως στις γειτονιές της μεγαλούπολης αν παρατηρήσεις θα βρεις σε πολλά σημεία μαργαρίτες ή ακόμη και νυχτολούλουδα. Βάλε τα σ’ ένα βάζο ή ακόμα και σε ένα ποτήρι, μυρίζουν απίστευτα και κρατάνε αρκετές μέρες τη ζωντάνια τους.

Σφουγγάρισμα ή αποσμητικά χώρου, κεριά

Όπως παρατηρείς επιμένουμε πολύ στην οσμή, γιατί άλλωστε τι είναι ένα σπίτι χωρίς μυρωδιά φρεσκάδας; Για την καθαριότητα του χώρου σου, προτίμησε υγρά καθαρισμού και αποσμητικά με άρωμα λουλουδιών ή βανίλιας, ξέχνα τα κεριά κανέλας που παραπέμπουν σε χειμώνα.

Βγες στο μπαλκόνι να δεις

Μην πίνεις καφέ στο σπίτι, πιες έξω… Όχι, όμως, σε καφετέρια, στο μπαλκόνι ή την αυλή σου αν είσαι ακόμα πιο τυχερή- τυχερός και έχεις.

Ωραία επιλογή είναι να «στήσεις» και ένα δείπνο εκτός σπιτιού. Ειδικά το βράδυ, βάλε κεριά αλλά και μια ζακέτα για να μην κρυώσεις.

Δες κι αυτό:

5 μικρές αλλαγές για να κάνεις την ημέρα σου πιο επιτυχημένη!