Όλα αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο. Ναι, αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να αλλάξουν όλα. Και τότε δεν θα έχεις χρόνο να γιορτάσεις τη ζωή, να κάνεις μια βόλτα στη φύση, να πάρεις τον καθαρό αέρα της θάλασσας, να πεις περισσότερα σ’ αγαπώ, μια συγγνώμη, να πάρεις μια αγκαλιά τον άνθρωπό σου. Η ομιλία της Ellen DeGeneres για τον Kobe Bryant θα γεμίσει τα μάτια σου με δάκρυα αλλά θα σε ξυπνήσει!

Πνιγόμαστε στην καθημερινότητα, στα άγχη, στις δικές μας δουλειές και ξεχνάμε να ζήσουμε. Ξεχνάμε να γιορτάσουμε τη ζωή μας. Να γιορτάσουμε το γεγονός ότι αναπνέουμε. Μα τι λέω…γιορτάζεις όταν έχεις γενέθλια…

Η ομιλία της Ellen DeGeneres για τον Kobe Bryant ήταν συναισθηματικά φορτισμένη μετά την ξαφνική απώλειά του, τον οποίο είχε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή της.

«Η ζωή είναι μικρή. Σήμερα είναι Δευτέρα. Χθες ήταν Κυριακή και ήταν τα γενέθλιά μου και τα Grammys», ξεκίνησε την ομιλία της η Ellen, προσθέτοντας πως την Κυριακή ήταν μια μέρα γιορτής μέχρι που μάθαμε τα τραγικά νέα για τον Kobe Bryant και όλα άλλαξαν σε ένα δευτερόλεπτο.

Γι’ αυτό θέλω να μιλήσω. Η ζωή είναι μικρή και εύθραυστη. Δεν ξέρουμε πόσα γενέθλια θα έχουμε. Δεν χρειάζεται να έχεις γενέθλια για να γιορτάσεις. Απλώς γιόρτασε τη ζωή. Αν δεν έχεις πει σε κάποιον ότι τον αγαπάς, κάντο τώρα. Πες τους ότι τους αγαπάς. Πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου. Στείλε μήνυμα στους φίλους σου. Αγκάλιασέ τους. Φίλησέ τους

Συναισθηματικά φορτισμένη η Ellen είπε στο κοινό της πόσο το αγαπά. «Ξέρω πως περιμένετε για το εισιτήριό σας και έρχεστε εδώ, φορώντας τα “κατάλληλα” ρούχα για τηλεόραση και έχοντας φτιάξει τα μαλλιά σας και το εκτιμώ τόσο πολύ».

Γνωρίζω πως είμαι τυχερή που η σύζυγός μου με αγαπά τόσο πολύ ακόμη κι αν δεν έχω Grammy.Έρχομαι στη δουλειά κάθε μέρα με ανθρώπους που με κάνουν να γελάω. Αγαπώ κάθε έναν ξεχωριστά που δουλεύω μαζί τους

Η ανατριχιαστική έναρξη της Alicia Keys στα Grammys προς τιμήν του Kobe Bryant

Μετά από αυτόν τον μονόλογο, η παρουσιάστρια κάλεσε στο πλατό τον tWitch, ο οποίος ξεσήκωσε το πλήθος, μικρούς και μεγάλους.

Ο Kobe Bryant και η κόρη του Gianna, ήταν ανάμεσα στους 9 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μετά την συντριβή του ελικοπτέρου την Κυριακή. Το σοκ είναι μεγάλο. Και απλώς συνειδητοποιούμε πως η ζωή είναι πολύ μικρή. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.

Είσαι περαστικός. Κι εσύ κι εγώ. Γι’αυτό γιόρτασε την κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Kobe Bryant | Ανασύρθηκαν και οι 9 νεκροί

Photo: unsplash/Austin Chan