Η δουλειά και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι ιδιαίτερα πιεστικοί και θέτουν τις σχέσεις με τους φίλους σου σε δεύτερη μοίρα. Δεν έχεις χρόνο να τους δεις, μιλάτε που και που στο τηλέφωνο, αλλά νιώθεις πως έχει χαθεί η επικοινωνία. Πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου και κανόνισε μια απόδραση. ΤΩΡΑ!

Η επαφή και η επικοινωνία με τη φίλη σου σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, βρίσκεις ξανά το παιδί που κρύβεις μέσα σου και όλα τα προβλήματα και τα άγχη σου φαίνονται πιο μικρά και ανώδυνα.

Γι΄αυτό λοιπόν, σου λέμε πάρε τη φίλη σου και κάντε μια μικρή απόδραση. Πότε ήταν άλλωστε η τελευταία φορά που είχατε ταξιδέψει μαζί;

Θα πάρεις μια γερή δόση ηρεμίας και χαλάρωσης

Δεν σε απασχολούν πολλά. Χρειάζεσαι μόνο λίγο ήλιο, λίγο θάλασσα, την φίλη σου και μπύρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε sightseeing γιατί απλώς πηγαίνετε για ν’ απολαύσετε η μια την παρέα της άλλης. Θα φάτε μέχρι να “σκάσετε” απ’ το φαγητό, θα κάνετε ηλιοθεραπεία, θα διαβάσετε ένα βιβλίο και θα γελάσετε μέχρι να πονέσει το στομάχι σας. Κι αν αυτό δεν είναι παράδεισος, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Θα συσφίξει η σχέση σας

Κι αν είχες νιώσει πως έχει χαθεί η σύνδεση που είχατε, τότε μια απόδραση είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Θα μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν, θα δώσετε η μια συμβουλές στην άλλη και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Συζητήσεις μέχρι το ξημέρωμα, αναλύσεις και υπερ- αναλύσεις για θέματα που απασχολούν και συμβουλές για το καινούργιο αγόρι που έχεις γνωρίσει. Αυτά βρίσκονται στο τραπέζι.

Θα καταλάβεις για ακόμα μια φορά γιατί είναι φίλη σου

Θα νιώσεις ακόμα μια φορά περήφανη που είναι φίλη σου, θα την εκτιμήσεις περισσότερο και θα την αγαπήσεις ακόμα πιο πολύ. Ένα διήμερο ταξίδι είναι απαραίτητο για να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σας, να δείξεις στον άλλον πόσο σημαντικός είναι για σένα.  Και το κυριότερο; Δεν πρόκειται να βαρεθείς στιγμή!

Πήγαινε και δημιούργησε μερικές ακόμα αναμνήσεις, να τις θυμάσαι για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα που έρχονται. Πάρε τη δόση σου, την έχεις ανάγκη.

Photo: lola.photography