Κι, όμως, η πρωινή σου ρουτίνα αποκαλύπτει τι άνθρωπος είσαι. Είσαι από αυτούς που ξυπνούν το πρωί, κάνουν ένα ντουζάκι και απολαμβάνουν το πρωινό τους ή είσαι ο τύπος που ξυπνά και τρώει το πρωινό στη διαδρομή για τη δουλειά;

Η πρωινή σου ρουτίνα αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητάς σου, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Ετοιμάζεσαι σε 10 λεπτά ή θέλεις τον χρόνο σου για να ξυπνήσεις; Είσαι από τους ανθρώπους που πατάνε διαρκώς αναβολή στο ξυπνητήρι ή ξυπνάς και χωρίς αυτό;

Διάβασε τι αποκαλύπτει η πρωινή σου ρουτίνα για σένα!

Πατάς διαρκώς αναβολή

Αν πατάς διαρκώς αναβολή στο ξυπνητήρι σου, τότε σίγουρα σου αρέσει να χουζουρεύεις, σ’ αρέσει η ζέστη και η άνεση που σου προσφέρει το κρεβάτι σου. Είσαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα στη ζωή. Η πίεση βέβαια, που σου ασκεί το ξυπνητήρι σε κάνει γκρινιάρη και μονίμως νιώθεις κουρασμένος ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί ένα ικανοποιητικό 8ωρο.

Ξυπνάς πριν το ξυπνητήρι σου

Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Είσαι περισσότερο παραγωγικός, είσαι διαρκώς στην εγρήγορση ενώ ίσως είσαι και από τους τύπους που δεν χρειάζονται καφέ για να ξυπνήσουν. Πες μας το μυστικό σου!

Δεν βάζεις ξυπνητήρι

Αν εσύ δεν βάζεις ξυπνητήρι τότε είσαι υπερήρωας! Ξέρεις πώς να σηκωθείς την κατάλληλη στιγμή, δεν χρειάζεσαι το κινητό κοντά στο κρεβάτι σου (κάτι που κάνει καλό στην υγεία σου) και δεν συνηθίζεις να σκρολάρεις στο Facebook πριν κοιμηθείς. Πώς το κάνεις;;;

Ξέρεις από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσεις

 

Σχεδιάζεις κάθε βράδυ τι θα βάλεις την επόμενη μέρα. Έχεις έτοιμο το outfit να σε περιμένει σιδερωμένο και καθαρό. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν σκέφτονται μόνο το παρόν αλλά σκέφτονται το μέλλον, κάνουν ένα πλάνο και συνήθως πετυχαίνουν στη ζωή τους. Είσαι οργανωτικός και ξέρεις τι θα πεις “βάζω πρόγραμμα”!

Φοράς οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σου

Στην άλλη άκρη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που ξυπνούν το πρωί και φοράνε το πρώτο πράγμα που θα βρεθεί μπροστά τους. Αν είσαι από αυτούς τότε είσαι κοντόφθαλμός και αυθόρμητος, κάτι που δεν είναι απαραίτητα πάντα κακό.

Δεν τρως πρωινό

Αν έχεις ξεχάσει να φας πρωινό τότε συνήθως είσαι από τους ανθρώπους που είναι εξαιρετικά καλοί στο multitasking και αυτό θα έπρεπε να μπει στο βιογραφικό σου. Μπορείς να ανταπεξέλθεις κάτω από δύσκολες καταστάσεις και να τα βγάλεις πέρα υπό πίεση. Αλλά φάε και μια μπουκιά να πάρεις ενέργεια!

Αργείς πάντα στη δουλειά

Όσο κι αν προσπαθείς, φτάνεις πάντα αργοπορημένα. Τότε έχεις μια καλλιτεχνική φύση αν και αυτό ίσως δεν αρέσει και πολύ στο αφεντικό σου. Οπότε σκέψου το καλύτερα να αλλάξεις αυτήν την συνήθεια.

Διαβάστε επίσης:

4 λάθη που κάνεις κάθε πρωί και σου χαλάνε τη διάθεση

Photo: unsplash/Wesley Quinn