Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών κι όλα όσα περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε, έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν είναι επιτυχημένοι. Ενώ η επαγγελματική επιτυχία είναι σημαντική, ο ορισμός της «επιτυχίας» περιλαμβάνει σίγουρα πολλά περισσότερα από την επιχείρηση ή τη δουλειά σου. Εάν μπορείς να απαντήσεις “ναι” σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε η ζωή σου είναι επιτυχημένη και καλύτερη απ’ ό,τι πιστεύεις!

Είναι η ζωή σου είναι επιτυχημένη; Απάντησε σ’ αυτές τις ερωτήσεις

Μπορείς να κάνεις επιλογές που έχουν σημασία;

Εάν είσαι σε θέση να κάνεις επιλογές που σε επηρεάζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και τελικά έχουν επίδραση σε όλη τη ζωή σου, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Μπορείς να επιλέξεις τα άτομα με τα οποία περνάς χρόνο;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Μπορεί στη δουλειά να έχεις κάποιους που σου σπάνε τα νεύρα, αλλά εάν ο υπόλοιπος χρόνος της ημέρας σου είναι με ανθρώπους που επιλέγεις εσύ, να ξέρεις έχεις μεγάλη δύναμη!

ζωή σου είναι επιτυχημένη

Unsplash/Jordan Whitfield

Έχεις στενούς φίλους;

Οι φίλοι μας μας δίνουν ζωντάνια, μας στηρίζουν, μας κάνουν παρέα και αποτελούν σε πολλές φάσεις της ζωής μας τη μόνη μας διέξοδο. Αν έχεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που μπορείς να εμπιστευτείς, η ζωή σου βαδίζει σε πολύ καλά μονοπάτια.

Απέχεις μόλις 20 λεπτά απ’ την επιτυχία | Δες το trick

Είμαι ακόμα ενθουσιασμένος;

Δεν χρειάζεται να είναι κάθε φορά για το ίδιο πράγμα. Ανά περιόδους ο ενθουσιασμός σου μπορεί να οφείλεται σε κάτι διαφορετικό… Το νέο project στη δουλειά σου, ένα νέο χόμπι, ο νέος σου σύντροφος, μια αλλαγή στο σπίτι!

ζωή σου είναι επιτυχημένη

Unsplash/Austin Distel

Νιώθεις ευτυχία για την επιτυχία των άλλων;

Οι ηγέτες που δεν κατευθύνουν μόνο, αλλά που καλλιεργούν, ενδυναμώνουν και εξελίσσουν τους υπαλλήλους τους, έχουν λάβει μια βασική απόφαση: Μπορούν να βρουν ευτυχία στην επιτυχία των άλλων. Είσαι απ’ τους ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν αυτό;

Δες ακόμα:

Αυτό που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία

Photo: Pexels