Πήγαμε στο Φεστιβάλ, κάναμε προβολές κλειστές μεταξύ μας, στρώσαμε κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα και τώρα ανοίγουμε τις πόρτες και υποδεχόμαστε εσάς. Από σήμερα Το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Κι αυτή η νύχτα ΔΕΝ χάνεται με τίποτα

Σήμερα λοιπόν που η ταινία βγαίνει στις αίθουσες, θυμήθηκα την εμπειρία της Berlinale. Τη Βίκυ, τον Βαγγέλη, τους Γιάννηδες της ταινίας και τα εξαιρετικά παιδιά στη παραγωγή και στη διανομή! Δουλειά, τρέξιμο απίστευτο αλλά και χαρά μεγάλη. Αξέχαστο το πάρτυ μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Οι δημοσιογράφοι του sevenart.gr ήταν εκεί και ανάμεσα σε ποτάκια και μουσικές έβγαλαν την κάμερα και μας απομόνωσαν για συνέντευξη. Δείτε τι προέκυψε!

Ο Πέτρος Ζερβός και η (άλλη) τέχνη

Ο Πέτρος δεν είναι ηθοποιός αν και η ερμηνεία του στην ταινία είναι συγκλονιστική. Σκιτσογράφος είναι. Από την Ελευθεροτυπία… στην Εφημερίδα των Συντακτών. Πως θα μπορούσε λοιπόν να μην δει με άλλο μάτι την ταινία και τους χαρακτήρες της; Μια γεύση πήρατε… στην κεντρική φωτό του θέματος. Δείτε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Πάμε σινεμά!

Σήμερα. Δείτε την ταινία και περιμένω εδώ (δεν το κουνάω λέμε) σχόλια αμέσως μετά την προβολή. Θέλω πολύ να μου πείτε πως σας φάνηκε!