5 τρόποι με τους οποίους ένα κατοικίδιο σου αλλάζει τη ζωή

LIKE US ON FACEBOOK

Το κατοικίδιο είναι χαρά, σου προσφέρει παρέα και ωριμάζεις μέσα από τη σχέση σου με αυτό. Με ποιος τρόπους, όμως, ένα κατοικίδιο σου αλλάζει τη ζωή;

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε τις μεγαλύτερες αλλαγές που φέρνει στη ζωή ενός ανθρώπου ένα κατοικίδιο και στις συγκεντρώσαμε στο παρακάτω άρθρο! Οι σκυλογονείς και γατογονείς θα ταυτιστούν, ενώ όσοι δεν έχουν ακόμα κατοικίδιο, αλλά το σκέφτονται, μάλλον θα… επισπεύσουν τις διαδικασίες!

5 τρόποι με τους οποίους ένα κατοικίδιο σου αλλάζει τη ζωή

#1 Σε αναγκάζει να μεγαλώσεις

Δεν έχει να κάνει με το αν θα πληρώσεις τον λογαριασμό του τηλεφώνου σήμερα ή αν θα αργήσεις μία μέρα. Το κατοικίδιό σου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που βασίζεται σε εσένα για να τραφεί. Φέρσου υπεύθυνα.

#2 Μπορείς να του διδάξεις να κάνει απίθανα πράγματα

Μπορεί να δυσκολευτείς λίγο, αλλά τα απλά όπως το να δίνει το χέρι του, να κάθεται όταν του λες κάτσε και να αναγνωρίζει όσα τον αφορούν (φαγητό, βόλτα, νερό) είναι εύκολο να τα αφομοιώσει. Έτσι, μπορείς πάντα να εντυπωσιάζεις τους υπόλοιπους και να περηφανεύεσαι ότι έχεις το πιο έξυπνο σκυλί.

κατοικίδιο σου αλλάζει τη ζωή

reshot/ rotund perfect

#3 Σε κρατά ασφαλή

Δεν φοβάσαι ότι κάποιος θα επιχειρήσει να μπει στο σπίτι σου, αφού και Μαλτέζ να έχεις, το γάβγισμά του ενδεχομένως να ξεγελά. Επίσης, στη βόλτα δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα σε σταματήσουν να σε ληστέψουν. Ποιος θα σταματούσε να ληστέψει κάποιον με σκύλο;

Ένα γράμμα από τον σκύλο σου που θα σου αλλάξει τη ζωή.

#4 Έχεις κάτι για να συζητήσεις

Όταν τα πράγματα είναι άβολα σε μια συζήτηση και υπάρχει αυτή η παύση πάντα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια φωτογραφία του σκύλου σου. Όλοι λατρεύουν ένα σκύλο σαν αυτό από το έργο “Λάσυ”. Υπάρχουν βέβαια και οι παράξενοι, οπότε αυτούς απλώς μην τους κάνεις παρέα.

κατοικίδιο σου αλλάζει τη ζωή

Unsplash/Ana do Amaral

#5 Μπορεί να εντοπίσει έναν κακό άνθρωπο με μεγαλύτερη ευκολία

Ίσως έχεις παρατηρήσει ότι ο σκύλος σου μπορεί κατευθείαν να καταλάβει ποιον αντιπαθείς ολόψυχα. Το ακόμα πιο περίεργο / σχεδόν τρομακτικό, όμως, είναι όταν προβλέπει ποιος θα σου φερθεί άσχημα και τον αντιπαθεί εκ των προτέρων. Εκεί λες ότι ο σκύλος σου έχει το κληρονομικό χάρισμα.

Δες κι αυτή την υπέροχη καμπάνια:

Η καμπάνια που δείχνει πώς ένας σκύλος μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου!

Photo: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved