Λατρεύουμε τα μαλτέζ και δεν το κρύβουμε! Άλλωστε κανείς δεν ξεχνάει -δεν τον αφήνουμε να ξεχάσει- ότι η Μιζού, η μασκότ του iPop.gr είναι ένα γλυκύτατο μαλτεζάκι! Τα μαλτέζ είναι μια πολύ ιδιαίτερη ράτσα σκύλου, με χαρακτήρα, πολύ εκφραστικά μάτια και χαδιάρικα!

Επειδή πολλές φορές οι ιδιοκτήτες των μαλτέζ γίνονται παραλήπτες διάφορων σχολίων, συγκεντρώσαμε μια λίστα με 5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σ’ έναν ιδιοκτήτη μαλτέζ εάν θέλεις να τα έχεις καλά μαζί του.

Εάν είσαι κι εσύ ιδιοκτήτες μαλτέζ, θα μας καταλάβεις και θα ταυτιστείς απόλυτα! Εάν δεν είσαι, απλά μην σκεφτείς να πεις μια απ’ αυτές τις ατάκες σε κάποιον που έχει μαλτεζάκι!

5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σ’ έναν ιδιοκτήτη μαλτέζ

Είναι αγοράκι, μην του κάνεις κοτσιδάκι

Μα πόσο λάθος είναι αυτή η έκφραση; Γιατί να πεις εσύ στον ιδιοκτήτη σκύλου πώς θα ζήσει τη ζωή του ή ακόμα χειρότερα να πεις στον σκύλο πώς θα κάνει τα μαλλιά του; Τα μαλτεζάκια έχουν πλούσιο τρίχωμα που χρειάζεται συχνή περιποίηση κι όταν είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο που η τρίχα έχει μακρύνει αρκετά, είναι δικαίωμα του καθενός να πιάσει ένα κοτσιδάκι!

Δεν μπορείς να το πάρεις μαζί σου στα χιόνια, θα το χάσεις

Ποιος το είπε αυτό; Τα σκυλάκια λατρεύουν το χιόνι και γιατί να στερήσουμε αυτή τη χαρά απ’ τα μαλτεζάκια; Φυσικά κι όλοι μπορούν να πάρουν τον σκύλο τους στο χιόνι και πίστεψέ μας δεν θα τον χάσουν!

μαλτέζ

Pixabay

Γίνεται περίεργο όταν βρέχεται

Περίεργη είναι η μούρη σου όχι ο σκύλος μου! Επειδή μπορεί να μοιάζει περισσότερο με Chihuahua παρά με μαλτέζ όταν κάνει μπάνιο, δεν σημαίνει ότι είναι περίεργο ούτε φυσικά ότι δεν είναι όμορφο. Είναι όμορφο κάθε ώρα της ημέρας!

Δεν μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου

Κι όμως μπορώ! Είναι σε τέλειο μέγεθος για να έρχεται παντού μαζί μου αφού είναι ήσυχο, όλοι το αγαπάνε και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Άλλωστε, είναι σε μέγεθος που χωράει στην τσάντα μου, επομένως δεν συναντάω πουθενά πρόβλημα!

μαλτέζ

 Δεν είναι τα πιο γλυκά σκυλιά του κόσμου

Κι όμως είναι! Κι ενώ δεν θα έπρεπε να χρειάζεσαι αποδείξεις γι’ αυτό, θα σου δώσουμε! Και στο τέλος θα συμφωνήσεις μαζί μας!

μιζού σκύλος εντολή κάτσε

ονόματα για σκύλους

μιζού σκεπασμένη με κουβέρτα

σκύλος σΝόμος για τα κατοικίδια: Υποχρεωτική στείρωση και διαβατήριο στις βόλτεςτην παραλία Μιζού

Μιζού σκύλος

Διάβασε ακόμα:

…και γιατί δεν μ αφήνεις να κοιμηθώ στο κρεβάτι σου; Επειδή έχω 4 πόδια;