Έχεις αποφασίσει να βγεις βόλτα στα μαγαζιά για να αγοράσεις παιχνίδια για τον σκύλο σου επειδή τον αφήνεις πολλές ώρες μόνο του και ξέρεις ότι χρειάζεται κάτι να ασχολείται γιατί αλλιώς κινδυνεύει να πάθει κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε λίγο για να κάνεις πιο σωστή επιλογή στα παιχνίδια για τον σκύλο σου που θα πάρεις.

παιχνίδια για τον σκύλο
Freepik

Τι παιχνίδια να επιλέξεις για τον σκύλο σου;

  1. Το κλασικό παιχνίδι του σκύλου που είναι και ένα από τα αγαπημένα του δεν είναι άλλο από το μπαλάκι. Μην πάρεις, όμως, τα κοινά μπαλάκια που θα βρεις μπροστά σου. Προτίμησε μπαλάκια από ειδικό καουτσούκ καλής ποιότητας που αντέχουν πολύ περισσότερο και δεν ξεφτίζουν, όπως τα κοινά. Ακόμα και το ύφασμα που μπορεί να καταπιεί ο σκύλος σου θα του κάνει κακό γι΄αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.
  2. Διάλεξε χοντρά και ανθεκτικά σχοινιά: Τα παιχνίδια που έχουν σχοινιά είναι ιδανικοί επιλογή ειδικά για τους μεγαλόσωμους σκύλους. Επέλεξε ένα που έχει μαλακή υφή αλλά και ανθεκτική πλέξη για να μην σκίζεται εύκολα.
  3. Κλαδιά από καουτσούκ: Είναι ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από την φύση που λατρεύουν σκύλοι. Είναι τελείως ακίνδυνο αφού είναι από καουτσούκ και δεν έχει κομμάτια που μπορούν να καταπιούν οι σκύλοι.
  4. Λούτρινα αρκουδάκια: Τα σκυλιά τα λατρεύουν αλλά πρέπει να δώσεις ιδιαίτερα προσοχή στα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα αλλά και γεμισμένα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News