Η νέα σειρά Purina® Gourmet Revelations περιλαμβάνει τρεις μοναδικές γεύσεις με βοδινό, κοτόπουλο και σολομό, που θα λατρέψουν οι γάτες σας! Τρυφερή μους που συνδυάζεται με μια ζουμερή σάλτσα και συστατικά υψηλής ποιότητας για γάτες που θέλουν να γεύονται τα καλύτερα πράγματα στη ζωή! Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συσκευασία της σε σχήμα πυραμίδας για εύκολο άνοιγμα αλλά και μια μοναδική εμπειρία σερβιρίσματος. Κάθε συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη και περιέχει δύο μερίδες για ακόμα πιο χορταστικά γεύματα.

Το νέο λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα εντυπωσιακό δείπνο στο βραβευμένο με χρυσό σκούφο εστιατόριο Aleria και αφηγητή της βραδιάς τον γνωστό μάγο, Περσέα Αρκομάνη. Με έμπνευση από την υψηλή γαστρονομική φιλοσοφία της νέας σειράς και την ιδιαίτερη προσωπικότητα που φέρουν οι γάτες, ο γνωστός σεφ δημιούργησε ένα signature μενού ειδικά για την εκδήλωση. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού προσέφερε μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, η οποία ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και βοήθησε τους φίλους της γάτας να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα το ξεχωριστό αυτό ζώο και να συνδεθούν μαζί του. Μέσα από την αφήγηση του Περσέα, οι καλεσμένοι βίωσαν μαγικές στιγμές που στόχο είχαν να παρουσιάσουν και να αποκαλύψουν ορισμένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γάτας, όπως είναι το ένστικτο, η απόλαυση και η επικοινωνία που έχει με τους ανθρώπους.

σειρά Purina® Gourmet Revelations

Χαρίστε στο αγαπημένο σας κατοικίδιο τις πιο λαχταριστές και νόστιμες επιλογές των νέων γεύσεων της Purina® GOURMET™ Revelations!

Σχετικά με την Purina®

Στην Purina®   πιστεύουμε ότι ζούμε καλύτερα μαζί με τα κατοικίδιά μας και το υποστηρίζουμε έμπρακτα!  Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα κατοικίδια και τους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Γι’ αυτό εδώ και 85 χρόνια είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία θρεπτικών τροφών υψηλής ποιότητας για κατοικίδια, για να βοηθήσουμε τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας να έχουν μια πιο υγιή, ευτυχισμένη και μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή.

H σειρά GOURMET™ είναι φτιαγμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές γεύσης και απόλαυσης για να είναι ελκυστική ακόμη και στις πιο απαιτητικές γάτες. Έχει φτιαχτεί για να παρέχει ένα μεγάλο εύρος γεύσεων και υφών μέσα από 5 ποικιλίες: Gold, Perle, Diamant, Nature’s creations, Revelations – όλα παρασκευασμένα σε βολικές μερίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.purina.gr/

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News