Οι εικόνες ενός σκύλου να περιφέρεται γεμάτος εγκαύματα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Πεντέλη το φετινό καλοκαίρι, προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση αλλά και οργή για όσα δραματικά βίωσαν τα ζώα από τον πύρινο εφιάλτη.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την επόμενη μέρα από την πύρινη κόλαση, απεικόνιζαν το άτυχο ζώο να τριγυρνά εξουθενωμένο και σημαδεμένο, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τα ζώα όταν ξεσπούν πυρκαγιές.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, το τραυματισμένο σκυλάκι, ο Ρεξ όπως τον έχουν ονομάσει, βρέθηκε και μεταφέρθηκε στη δομή του Dogs’ Voice.

Ο σκύλος από τη φωτιά στην Πεντέλη αναζητά το παντοτινό του σπίτι

Όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο Instagram τo Dogs’ Voice, ο σκύλος από τη φωτιά στην Πεντέλη είναι υγιής και χαρούμενος κι αναζητά το παντοτινό του σπίτι, έναν άνθρωπο που θα θα τον αγαπήσει και θα του ανοίξει την αγκαλιά του για πάντα.

Ο σκύλος σου δακρύζει από χαρά όταν σε βλέπει – Αυτή η νέα έρευνα είναι ό,τι πιο γλυκό θα διαβάσεις σήμερα!

«Αυτός είναι ο Ρεξ!
Το σκυλάκι με τα αμέτρητα εγκαύματα που βρήκε μετά από μέρες αναζήτησης ο υπέροχος @vagelis.drivas , το έφερε στο Γαλάτσι και μετά το @vets4life.gr και οι υπέροχοι άνθρωποι του του έδωσαν αμέτρητη φροντίδα και το έσωσαν ! Πρώτη φορά βλέπετε τόσες φωτογραφίες του και δεν είναι τυχαίο..

Πλέον είναι υγιής, μα πάνω απ’ όλα χαρούμενος και δεν σταματάει να χαμογελάει ενώ έχει περάσει τόσα πολλά.. Ο Ρεξ μέσα από την περιπέτεια του, μας έμαθε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε, πρέπει να παλεύουμε και στο τέλος το καλό θα νικήσει!

Ο @bdokimakis, τον φιλοξένησε στο σπίτι του δείχνοντας του την καλή πλευρά των ανθρώπων (για την ακρίβεια τον φιλοξένησε ο Βύρωνας, η Τσίτα, ο Χάρης και η Αφροδίτη) και έζησαν υπέροχες μέρες. Ο Ρεξ συμβιώνει τέλεια με άλλα ζωάκια και έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα!

Τί του λείπει; Ένα παντοτινό σπίτι, ένας άνθρωπος που θα τον αγαπήσει και θα του ανοίξει την αγκαλιά του για πάντα.

Εάν είσαι εσύ αυτός, είναι έτοιμος να σε γνωρίσει!
Εσύ

Η ανάρτηση του Dogs’ Voice

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News