«Τι σκέφτεται ο σκύλος μου;» Δεν θα ήταν υπέροχο να ξέρεις τι σκέφτεται το κατοικίδιό σου; Τι συμβαίνει, άραγε, πίσω από αυτά τα χαρούμενα μουστάκια; Η ουρά του σκύλου σου που κουνιέται ανεξέλεγκτα σημαίνει ότι είναι χαρούμενος ή μήπως θέλει κάτι άλλο να σου πει; Μπορείς να κατανοήσεις και να ερμηνεύσεις τα συναισθήματα του κατοικίδιου σου; Η απάντηση είναι ναι και ο τρόπος πολύ εύκολος και διασκεδαστικός! Μόνο με ένα quiz!

Ο λόγος που ο σκύλος σου γέρνει το κεφάλι του δεν είναι αυτός που πίστευες!

Ένα ανθρώπινο πρόσωπο μπορεί να σου πει πολλά για το τι αισθάνεται ή τι σκέφτεται κάποιος, αλλά όταν μιλάμε για τα κατοικίδια μας αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο. Πάντα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο τριχωτό κεφάλι του σκύλου μου. Εκεί μέσα υπάρχουν εκατομμύρια νευρώνες που εκτοξεύονται, περνώντας χημικές ουσίες ο ένας στον άλλο και γεννώντας σκέψεις. Μπορούμε να μαντέψουμε τι σκέφτονται οι σκύλοι μας: φαγητό, μια βόλτα, τους αγαπημένους ιδιοκτήτες τους, αλλά αν σκέφτονται κάτι βαθύτερο πώς θα το μάθουμε;

«Τι σκέφτεται ο σκύλος μου;» Κάνε το quiz και μάθε!

Αφού, λοιπόν, τα κατοικίδια μας δεν μπορούν να μας μιλήσουν και να μας εξωτερικεύσουν τις σκέψεις τους, εμείς βρήκαμε έναν άλλον τρόπο για να τα κατανοήσουμε. Με ένα quiz! Ναι, καλά άκουσες! Παρακάτω θα βρεις ένα quiz που βρήκαμε και απαντώντας στις σύντομες ερωτήσεις του θα μπορέσεις επιτέλους να μάθεις τι σκέφτεται ο σκύλος σου για σένα!

Ποια είναι η άγνωστη αιτία δηλητηρίασης των σκύλων, ειδικά τον χειμώνα;

Καλή τύχη! ελπίζω να μη βγει κάτι αρνητικό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News