Η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπούσε πολύ τα ζώα και τα αγαπημένα της corgi έγιναν σχεδόν εξίσου iconic όπως κι εκείνη.

Μάλιστα, μία ειδικός που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στο Newsweek ότι τα corgi ήταν η πρώτη και η μεγαλύτερη αγάπη της βασίλισσας.

«Λάτρευε τα ζώα, ειδικά τα σκυλιά. Πάντα το έκανε, ήταν η πρώτη της αγάπη και θα είναι και η τελευταία της», δήλωσε η βασιλική βιογράφος, Ingrid Seward στο Newsweek, πριν αποκαλυφθεί η είδηση ​​του θανάτου της μονάρχη.

Οι 15 πιο σημαντικές στιγμές της Βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο – Οι ημερομηνίες σταθμοί

Βασίλισσα Ελισάβετ – Corgi: Η αγάπη που δεν τελείωσε ποτέ

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε χθες 8/9, και ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Balmoral για να βρίσκονται στο πλευρό της. Ένα βασικό ερώτημα, όμως, έχει μείνει αναπάντητο. Τι θα απογίνουν οι αγαπημένοι τις τριχωτοί φίλοι μετά τον θάνατό της;

Η βασίλισσα Ελισάβετ, τα τελευταία χρόνια, είχε περίπου τέσσερα σκυλιά, συμπεριλαμβανομένων δύο corgi με όνομα Muick και Sandy, ένα Dorgi που ονομάζεται Candy και δύο Cocker Spaniel.

Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημο σχέδιο για το ποιος θα φροντίζει τα σκυλιά της, η Seward υπέθεσε ότι η ευθύνη αυτή μεταβιβάζεται απευθείας στα παιδιά της.

«Φαντάζομαι ότι τα σκυλιά θα τα φρόντιζε η οικογένεια, πιθανότατα ο Andrew [καθώς] είναι αυτός που της τα έκανε δώρο, είναι αρκετά μικρά και χρειάζονται πολλή φροντίδα».

Η Μονάρχης λάτρευε τα σκυλιά της και έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την εμβληματική στιγμή όπου εκείνη και οι μικροί της φίλοι εμφανίστηκαν δίπλα στον James Bond, τον αγαπημένο μας Daniel Craig, σε ένα special βίντεο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Η αγάπη της βασίλισσας Ελισάβετ για τα corgi πυροδοτήθηκε το 1933 όταν της έκαναν δώρο τη Susan για τα 18α γενέθλιά της, από τότε τα ερωτεύτηκε και δεν τα απομάκρυνε ποτέ από την ζωή της. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι όλα τα υπόλοιπα corgi που βρέθηκαν στο πλευρό της βασίλισσας είναι οι απόγονοι της Susan. Πόσο γλυκό είναι αυτό;

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

Από την άνοδό της στο θρόνο, η βασίλισσα είχε περισσότερα από 30 corgi και άλλα κατοικίδια, συμπεριλαμβανομένων σκύλων διαφορετικής ράτσας και αλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα σταμάτησε να εκτρέφει corgi το 2015, επειδή «δεν ήθελε να τα αφήσει πίσω της», σε περίπτωση θανάτου.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι το πρώτο πρόσωπο που δημιούργησε την ράτσα Dorgi, όταν ένα από τα corgi της ζευγάρωσε με το dachshund της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η διασταύρωση μεταξύ των δύο.

Τελικά, μήπως αυτό το άρθρο σου φάνηκε πιο fun και ενδιαφέρον απ’ ό,τι περίμενες;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News