Η Fluffy είναι η γάτα που βρέθηκε κατεψυγμένη αλλά κατάφερε να επιβιώσει! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Η Fluffy είναι η γάτα που βρέθηκε κατεψυγμένη αλλά κατάφερε να επιβιώσει και ν’ αποδείξει ότι μερικές φορές μπορεί να γίνουν και θαύματα.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή, όλα ξεκίνησαν από το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε τις ΗΠΑ κι άφησε πίσω του αρκετά θύματα λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούσαν.

Τη Fluffy τη βρήκαν οι ιδιοκτήτες της θαμμένη κάτω από το χιόνι στο σπίτι τους στη Μοντάνα ενώ η κατάστασή της έδειχνε σοβαρή και το τρίχωμα της ήταν καλυμμένο από πάγο.

Παρόλα αυτά, τόσο οι ίδιοι όσο και οι κτηνίατροι στους οποίους τη μετέφεραν αρνήθηκαν να το βάλουν κάτω και τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν την όμορφη γάτα πίσω στη ζωή!

Ο κτηνίατρος μιλώντας στο Bored Panda ανέφερε ότι η καρδιά της Fluffy χτυπούσε όλη την ώρα και ποτέ δεν έγινε αναφορά ότι ήταν νεκρή, απλά ήταν πάρα πολύ κρύα, σχεδόν κατεψυγμένη.

Photo: AnimalClinicOfKalispell

Προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή με διάφορες μεθόδους, ρίχνοντας αρχικά ζεστό νερό πάνω της για να λιώσει το χιόνι και ο πάγος. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησαν ζεστές πετσέτες, πιστολάκια μαλλιών κτλ.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες που οι κτηνίατροι χρησιμοποιούσαν ζεστό νερό και κουβέρτες, η θερμοκρασία της Fluffy εξακολουθούσε να είναι χαμηλή και έτσι τη μετέφεραν στην Εντατική, όπου μέσα σε λίγες ώρες η θερμοκρασία άρχισε να επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.

Photo: AnimalClinicOfKalispell

Η κτηνίατρος ανέφερε ακόμη ότι: «Πιθανότατα η Fluffy να υπέστη κάποιο σοκ που την εμπόδισε από το να γυρίσει στο σπίτι της», ενώ πρόσθεσε ότι η γάτα είχε πάντα πρόσβαση στο σπίτι της.

Η Fluffy είναι πλέον καλά και έχει επιστρέψει πίσω στην οικογένειά της, μετά τη μικρή περιπέτεια που πέρασε!

Διαβάστε ακόμη:

Ένας οδοντίατρος στην Κωνσταντινούπολη που κάθε βράδυ σκεπάζει τα αδέσποτα!

Photo: AnimalClinicOfKalispell

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved