Στην Ινδονησία ένας σχεδιαστής ρούχων αποφάσισε να ντύσει τη γάτα του με στολές υπερηρωών και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Μία γάτα ντύθηκε super ήρωας και αν δεν είχες φανταστεί ποτέ πως θα ήταν ο Batman ή ο Thor σε γάτα τώρα έχεις την ευκαιρία να το δεις να συμβαίνει!

Μία γάτα ντύθηκε super ήρωας

Ο Fredi Lugina Priadi δεν είναι ένας συνηθισμένος ράφτης. Όχι μόνο είναι καλός στο ράψιμο ρούχων για ανθρώπους, αλλά ο Fredi είναι επίσης ικανός να κατασκευάζει κοστούμια για γάτες. Ο Fredi είχε δοκιμάσει στο παρελθόν και άλλες δουλειές, όπως το να γίνει δάσκαλος ή μηχανικός. Ο 39χρονος ράφτης αποφάσισε τότε ότι ο σχεδιασμός κοστουμιών για γάτες είναι αυτό που είναι το καλύτερο για τον ίδιο.

Χάρη στις δεξιότητες του Fredi, οι γάτες μπορούν να ντύνονται ως χαρακτήρες υπερηρώων, όπως ο γρήγορος Superman ή ο Thor. Κάθε πρωί, ο Fredi πηγαίνει στην παραδοσιακή αγορά κοντά στο σπίτι του για να αγοράσει πρώτες ύλες. Στη συνέχεια, κατασκευάζει κοστούμια γάτας στο εργαστήριό του στο Ciseeng, μια περιοχή στο Bogor της Δυτικής Ιάβας. Ο ράφτης που γεννήθηκε στο Μπογκόρ πωλεί τα κοστούμια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσει σε μια ευρύτερη αγορά.

Ο ίδιος είπε ότι είχε δεχτεί κριτική στο διαδίκτυο για την τοποθέτηση ρούχων σε κατοικίδια ζώα για κακοποίηση ζώων. Ωστόσο διαφωνεί με αυτήν την άποψη. Ο Fredi είπε ότι πολλοί από τους πελάτες του παραγγέλνουν επίσης ζεστά ρούχα για γάτες των οποίων η γούνα πρέπει να ξυριστεί εντελώς λόγω ορισμένων ασθενειών.

Catman

thesun.co.uk

Supercat

thesun.co.uk

Thor-cat

thesun.co.uk

Doctor

Captain Hook

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News