Την Κυριακή γιορτάζουν οι μαμάδες και αν σκέφτεσαι ποια είναι τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας νομίζω ότι βρήκα τα καλύτερα δώρα που δεν είναι ακριβώς δώρα αλλά η μαμά σου θα εκτιμήσει. Εκτός από τα γνωστά δωράκια, κατασκευές και μικροπράγματα που ξέρουμε όλοι, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις ή να δώσεις στη μαμά σου και να της δείξεις με αυτόν τον τρόπο την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου για όσα έκανε εκείνη για σένα.

5 δώρα για τη γιορτή της μητέρας

  1. Κάντε της το τραπέζι και βγείτε την Κυριακή κάπου έξω για φαγητό! Το να σου φέρουν το φαγητό σου έτοιμο χωρίς να χρειαστεί να το μαγειρέψεις και να καθαρίσεις μετά το τραπέζι είναι πολύ μεγάλη απόλαυση, ειδικά αν μαμά σου μαγειρεύει κάθε μέρα και δεν έρχονται τα ταπεράκια από τη γιαγιά.
  2. Κλείσε της μια μέρα περιποίησης για τα μαλλιά της ή τα νύχια της. Αυτή μπορεί να είναι μια μικρή πολυτέλεια που δεν έχει το χρόνο να διαθέσει αλλά να της αρέσει. Αν της πάρεις αυτό ως δώρο θα πάει και θα χαρεί πολύ που έκανε κάτι για τον εαυτό της.
  3. Μια ώρα μασάζ. Στα ινστιτούτα αισθητικής ή και σε κάποια γυμναστήρια, υπάρχουν συνεδρίες που είναι ιδανικές στο να αποσυμφορήσουν όλη την ένταση που μαζεύεται στην πλάτη και τον αυχένα. Θα φύγει τόσο ελεύθερη και ανάλαφρη που αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.
  4. Ένα βιβλίο. Μπες σε ένα βιβλιοπωλείο και πάρε στη μαμά σου ένα μυθιστόρημα, ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Και γιατί το βιβλίο δεν το βάζω ακριβώς σαν δώρο. Γιατί το βιβλίο ειδικά αν είναι καλό, δεν είναι μόνο δώρο, είναι εμπειρία, είναι ταξίδι, είναι μια μοναδική κατάσταση που βιώνει ο αναγνώστης και για ένα δώρο που ανοίξει ξανά και ξανά κάθε φορά που το πιάνεις στα χέρια σου και αλλάζει τις σελίδες του.
  5. Βγες στην εξοχή και μάζεψε ένα μπουκέτο αγριολούλουδα. Χαμομήλια, μαργαρίτες, στάχυα και ό,τι άλλο βρεις. Τύλιξε τα σε ένα αλουμινόχαρτο και μαζί με μια καρτούλα που θα γράψεις λόγια αγάπης, αυτό είναι το πιο ωραίο δώρο για τη μαμά σου.
παγκόσμια ημέρα κοριτσιού
Freepik

Τα κλασικά δώρα

Τα κλασικά δώρα φαντάζομαι είναι πολύ ευπρόσδεκτα: Ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα γλαστράκι που θα βάλει στο παράθυρο της κουζίνας, ένα κόσμημα, ρούχα, καλλυντικά ίσως είναι πράγματα που θα χαρεί να δει. Όμως οι προτάσεις που σου γράφω σήμερα, νομίζω, είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Αν είσαι μαμά και διαβάζεις το άρθρο καταλαβαίνεις ακριβώς γιατί πράγμα μιλάω.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News