Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Σου έχουμε λύση!

LIKE US ON FACEBOOK

Ξυπνάς κι ετοιμάζεσαι να πας για δουλειά. Για ακόμη μια φορά έχεις αργήσει κι ετοιμάζεσαι πολύ, πολύ γρήγορα. Φεύγοντας από το σπίτι στη διαδρομή συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να βάλεις αποσμητικό. Και τώρα;

Τι κάνεις τώρα φίλη μου που ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Προφανώς δεν προλαβαίνεις να πεταχτείς μέχρι το super market να πάρεις ένα, να γυρίσεις πίσω σπίτι και να αργήσεις στη δουλειά; Καμία περίπτωση.

Σε πιάνει πανικός, ιδρώνεις κι όσο ιδρώνεις σκέφτεσαι τόσο το χειρότερο. Προσπαθείς να ηρεμήσεις και αποφασίζεις να λύσεις το πρόβλημα μόνη σου. Να βάλεις λίγο άρωμα; Όχι. Λίγη κρέμα; Θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ψάχνεις, ψάχνεις στην τσάντα σου και δεν βρίσκεις τίποτα.

Μέχρι που ανακαλύπτεις το αντισηπτικό. Ναι, το αντισηπτικό μπορεί να σε σώσει! Βάλε μικρή ποσότητα στο χέρι σου και τρίψε στην κάθε μασχάλη. Δώσε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει απ’ τον αέρα.

Και voila! Είσαι έτοιμη. Γιατί λειτουργεί, όμως, το αντισηπτικό; Γιατί οι μυρωδιές στο σώμα προκαλούνται από βακτήρια. Το τρίψιμο με alcohol που είναι το κύριο συστατικό στα αντισηπτικά, σκοτώνει τα βακτηρίδια αυτά.

Κι έτσι δεν σου έρχονται δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ βοηθά να εξατμιστεί και ο ιδρώτας. Φυσικά, αυτή η τακτική δεν είναι ιδανική για να την εφαρμόζεις καθημερινά, αλλά σε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης τι να κάνεις; Είναι μάλλον η μόνη λύση.

Η άλλη λύση που μας ήρθε στο μυαλό είναι να ζητήσεις από μια συνάδελφο να φέρει ένα αποσμητικό spray μαζί της. Και υπομονή (υπομονή και στους συναδέλφους) μέχρι να πας σπίτι και να κάνεις ένα μπανάκι!

Tip! Μη μοιράζεσαι με κανέναν το roll on αποσμητικό, γιατί μπορεί να μεταφέρει σοβαρές λοιμώξεις, ειδικά αν τα βακτηρίδια εισχωρήσουν σε μικρές πληγές μετά το ξύρισμα.

Διαβάστε επίσης:

Τα καλλυντικά που μπορείς να έχεις στο γραφείο και κανείς δεν θα σου πει τίποτα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved