Το κόκκινο κραγιόν είναι αγαπημένο και ταιριάζει σε όλες αρκεί να το εφαρμόσεις σωστά! Το κόκκινο κραγιόν είναι σέξι, είναι σοφιστικέ, είναι κλασικό, είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Μπορείς να βάλεις κόκκινο κραγιόν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ όμως θέλει μεγάλη προσοχή. Αν δεν το εφαρμόσεις σωστά και σε αρμονία με το υπόλοιπο μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, μπορεί ν’ αποδειχτεί σκέτη καταστροφή.

Πριν ασχοληθείς με το μακιγιάζ των ματιών πρέπει πρώτα να εφαρμόσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν. Ξεκίνα με ένα κόκκινο μολύβι προκειμένου για να κάνεις το περίγραμμα. Και στη συνέχεια βάλε από πάνω το κόκκινο κραγιόν σου. Τώρα πρέπει να επιλέξεις πώς θα βάψεις τα μάτια σου και οι επιλογές είναι τρεις.

Cat eye

Ναι, κάνε το “cat eye” μ’ ένα μαύρο eyeliner χωρίς ωστόσο να είσαι υπερβολική. Ξεκίνα απ’ την άκρη του ματιού σου δειλά -δειλά και μετά τράβα μια διαγώνια γραμμή κατά μήκος του ματιού σου και γέμισε την. Μην βάλεις καμία σκιά μόνο μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

Bronzer και Μάσκαρα

Μπορείς να εφαρμόσεις λίγο bronzer στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και μάσκαρα. Μαζί με το κόκκινο κραγιόν σου είσαι έτοιμη και δροσερή!

Απόχρωση χρυσού

Μπορεί να εφαρμόσεις μια λαμπερή σκιά σε απόχρωση χρυσού και μια nude. Πρόσθεσε μια πολύ ελαφριά σκιά στην κάτω βλεφαρίδα. Βάλε μάσκαρα και έτοιμη!