Το trend στα νύχια που βλέπουμε ξανά και ξανά στο Instagram!

LIKE US ON FACEBOOK

Κάθε σεζόν έχει τις δικές της τάσεις στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα κουρέματα, αλλά και τα νύχια. Επίσης, συνήθως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τα έντονα χρώματα φέρεται να κυριαρχούν σχεδόν παντού, και για τον λόγο αυτό οι φετινές τάσεις στα νύχια δεν αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα.

Ειδικότερα, απ’ τον Απρίλιο, το trend στα νύχια που βλέπουμε ξανά και ξανά στο Instagram, είναι τα multi-colored νύχια, δηλαδή διαφορετικό χρώμα σε όλα τα νύχια, τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις ένα ουράνιο τόξο στα δάχτυλά σου.

Γιατί να επιλέξεις ένα χρώμα και για τα 10 νύχια των χεριών, αλλά και των ποδιών σου, όταν μπορείς να βάψεις το καθένα από αυτά με ένα διαφορετικό βερνίκι; Διάλεξε παστέλ χρώματα, όπως ανοιχτό ροζ, πράσινο και μπλε και ξεκινά να βάφεις το κάθε νύχι, με ένα διαφορετικό χρώμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aemilia!!! (@aemiliafay) στις

Κι ενώ θα πίστευες ότι το αποτέλεσμα μοιάζει με παιδί δημοτικού που προσπαθεί να βάψει μόνο του τα νύχια, η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι αρκετά κομψό κι όταν βλέπεις τις φωτογραφίες, αλλάζεις γρήγορα γνώμη. Μάλιστα, αυτά τα multi-colored νύχια φαίνονται ακόμη καλύτερα όταν τα συνδυάζεις με χρυσά κοσμήματα και κυρίως δαχτυλίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις

Για να κάνεις το συγκεκριμένο μανικιούρ μόνη στο σπίτι σου, διάλεξε τις αγαπημένες σου αποχρώσεις σε μπλε, πράσινο, κόκκινο, μοβ και ροζ, και ξεκινά να βάφεις κάθε σου νύχι με ένα διαφορετικό χρώμα. Μόλις τα νύχια σου στεγνώσουν, μπορείς να βάψεις με ακόμη μία στρώση, ενώ όταν στεγνώσει κι αυτή να τελειώσεις με ένα top coat.

Παράλληλα, εάν πιστεύεις ότι αυτά τα νύχια δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για το εργασιακό περιβάλλον, μπορείς να δοκιμάσεις ένα nail art με διαφορετικά χρώματα ή να τα επιλέξεις ιδιαίτερα ανοιχτές αποχρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imarninails (@imarninails) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις

Διάβασε ακόμη:

Η τάση που θα επικρατήσει στο νυφικό μανικιούρ το φετινό Καλοκαίρι!

Photo: Cosmo.ph (Αριστερά: INSTAGRAM/ANOUKNAILEDIT, Δεξιά: INSTAGRAM/BETINA_GOLDESTEIN)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved