Το μυστικό της Jennifer Aniston για να διαρκεί το κραγιόν όλη μέρα! (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Χρειάζεται να ξαναπούμε πόσο πολύ αγαπάμε την Jennifer Aniston κι ότι είμαστε φανατικές θαυμάστριες της από τότε που έπαιζε την Rachel στα «Φιλαράκια»; Νομίζω, πως εντάξει το έχουμε εξαντλήσει αυτό.

Τώρα, όμως, ερχόμαστε να την αγαπήσουμε και για κάτι άλλο, για ένα μυστικό ομορφιάς που μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο makeup artist της Jennifer, Jillian Dempsey.

Ο Jillian λοιπόν, αποκάλυψε το μυστικό της Jennifer Aniston για να διαρκεί το κραγιόν όλη μέρα και να μη χρειάζεται να το ανανεώνουμε κάθε 10 λεπτά. Ειδικά τώρα το Καλοκαίρι, το κραγιόν φεύγει απ’ τη στιγμή που βγαίνουμε από το αμάξι ή το σπίτι, οπότε αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Σύμφωνα με τη φωτογραφία που ανέβασε ο Jillian, βλέπουμε τη Jennifer να έχει πάνω από τα χείλη της… ένα χαρτί!

Κι όμως αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις το κραγιόν σου να έχει μεγάλη διάρκεια. Αφού, εφαρμόσεις το κραγιόν, τοποθέτησε πάνω στα χείλη σου, ένα χαρτί ή χαρτομάντιλο κι άφησε το εκεί για μερικά λεπτά μέχρι το κραγιόν να αποκτήσει αυτή τη ματ εκδοχή.

Quiet on set! ? Kidding! This is how we prep for long lasting lipstick that doesn’t bleed. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey) στις

Χρειαζόμαστε κι άλλα μαθήματα ομορφιάς από τη Jennifer Aniston, οπότε ο Jillian, αν έχει κι άλλες φωτογραφίες ας τις μοιραστεί μαζί μας!

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Aniston ανοίγει τις πόρτες από το σπίτι της στην Καλιφόρνια | Photos

Photo: AFP/Facebook

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved