Το μυστικό της Alexa Chung για τέλειες μπούκλες

LIKE US ON FACEBOOK

Το μυστικό της Alexa Chung για τέλειες μπούκλες, όπως μας το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα tutorial που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube.

H Alexa Chung δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις είναι το αγαπημένο ‘it girl’ όλων τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και για τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της που μας κάνει να θέλουμε συχνά να της μοιάσουμε.

Η ίδια ανέβασε στις 2 Αυγούστου στο κανάλι της στο YouTube ένα tutorial για το πώς να πετύχεις τις τέλειες μπούκλες, αυτές που η ίδια αποκαλεί messy και είναι ιδανικές για όλες όσες έχουν το ίδιο μήκος μαλλιών με την Chung, αλλά και για εκείνες που δεν θέλουν να προσπαθήσουν πολύ για να πετύχουν ένα ωραίο αποτέλεσμα στα μαλλιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του βίντεο, η αγαπημένη μας Βρετανίδα ζήτησε τη βοήθεια του διάσημου hair stylist George Northwood, ο οποίος μας δείχνει πώς να κάνουμε κι εμείς τις (επιμελώς) ατημέλητες κυματιστές μπούκλες της Alexa Chung.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Northwood ξεκινάει τις μπούκλες με ένα ψαλίδι απ’ το κάτω μέρος των μαλλιών, ενώ εξηγεί ότι το μυστικό είναι να μην πειράξουμε καθόλου ούτε τη ρίζα των μαλλιών, αλλά ούτε και τις άκρες τους. Επαναλαμβάνουμε ότι για να πετύχεις αυτό το messy look στα μαλλιά σου, όταν κάνεις μπούκλες θα πρέπει να αφήνεις άθικτη τη ρίζα, αλλά και τις άκρες των μαλλιών σου!

Στην πολύ απλή ερώτηση της Chung γιατί να το κάνουμε αυτό, ο ίδιος αναφέρει ότι επειδή με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα στις μπούκλες σου.

Παράλληλα, κάτι άλλο που επισημαίνει ο Northwood και είναι σημαντικό είναι ότι ακόμη κι εάν έχεις ίσια μαλλιά, το να κρατάς τα μαλλιά σου στο ψαλίδι για περισσότερη ώρα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο δεν εξασφαλίζεις ότι οι μπούκλες σου θα κρατήσουν περισσότερο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς έτσι να καταφέρεις να «κάψεις» τα μαλλιά σου στο styling.

Photo: alexachung/Instagram

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved