Το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Ανοίγεις το νεσεσέρ σου και βλέπεις ένα σωρό καλλυντικά μερικά από τα οποία δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή σου. Βρήκαμε το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι και είναι ιδανικό για το Καλοκαίρι.

Make-up, concealer, σκιές, μολύβια, μάσκαρα, ρουζ κι άλλα πολλά καλλυντικά έχεις στο νεσεσέρ σου, στο οποίο επικρατεί ένας χαμός. Και όλα αυτά είναι ωραία και καλά και χρήσιμα, αλλά για το Καλοκαίρι βρήκαμε το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι.

Και γιατί λέμε ότι είναι ιδανικό για το Καλοκαίρι; Γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι πιο ελαφρύ, πιο δροσερό, πιο girly, πιο καλοκαιρινό. Και όλα αυτά τα… «πιο» μπορείς να τα πετύχεις με ένα μόνο καλλυντικό. Ναι, είναι το super-καλλυντικό που θα κουβαλάς παντού μαζί και θα σου λύσει τα χέρια.

Ποιο είναι αυτό; Ένα κρεμώδες ρουζ. Ένα κρεμώδες ρουζ είναι το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τον λόγο.

το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι

Ένα κρεμώδες ρουζ, σε όποια απόχρωση θέλεις και σου ταιριάζει καλύτερα είναι ένα πολύ-εργαλείο αφού οι χρήσεις του είναι πολλές και θα σε εκπλήξουν.

Τι μπορεί να κάνει ένα κρεμώδες ρουζ; Θαύματα! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (προφανώς) ως ρουζ αλλά όχι μόνο. Το κρεμώδες ρουζ μπορείς να το βάλεις σαν σκιά πάνω από το «καπάκι» του ματιού σου για να δώσεις έναν γλυκό χρωματισμό και μια ελαφριά ένταση στο βλέμμα σου.

το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι

Παράλληλα, μπορείς να το βάλεις ως κραγιόν για τα χείλη. Ναι, το κρεμώδες ρουζ θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο ζουμερά και ενυδατωμένα, ότι δηλαδή χρειάζεσαι για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και ήδη με ένα καλλυντικό έχεις ήδη βάψει πρόσωπο, μάτια και χείλη. Μπορείς πάντα βέβαια, να προσθέσεις λίγη μάσκαρα αλλά όλα τα άλλα τουλάχιστον για την περίοδο του Καλοκαιριού είναι μάλλον περιττά.

το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι

Τώρα, λοιπόν, γνωρίζεις ποιο είναι το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζεσαι και δεν θα αποχωριστείς στις διακοπές σου.

Διαβάστε επίσης:

Τα προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να πετάξεις μετά από ένα κρυολόγημα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved