Το μακιγιάζ που επιλέγουν οι celebrities και πώς μπορείς να το κάνεις μόνη σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Αναρωτιέσαι τι κάνουν οι celebrities και δείχνουν πάντα λαμπερές και «φρέσκες». Αναρωτιέσαι τι «μαγικά» κάνουν οι makeup artists τους και πώς μπορείς κι εσύ να τα πετύχεις. Μην αγχώνεσαι γιατί το μακιγιάζ των celebrities μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι με τα καλλυντικά που ήδη έχεις.

Η αλήθεια είναι πως οι διασημότητες ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και γι’ αυτό είναι και πιο λαμπερές. Όπως; Πίνουν πολύ νερό, κοιμούνται περισσότερο και φροντίζουν το δέρμα τους και εντός και εκτός σπιτιού. Το μακιγιάζ των celebrities μπορείς να το πετύχεις κι εσύ.

Τι προτιμούν να βάζουν στο πρόσωπό τους όταν έχουν να παραστούν σε ένα event ή απλά σε ένα party με φίλους; Πάρε μερικές ιδέες και εφάρμοσέ τες.

Το μακιγιάζ των celebrities που μπορείς να πετύχεις κι εσύ

Emilia Clarke

μακιγιάζ των celebrities

Τι κάνει η Emilia Clarke; Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα. Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια της αρέσει να έχουν λίγο «φως» τα μάτια της και δεν φοβάται πλέον το κόκκινο κραγιόν!

Zoë Kravitz

μακιγιάζ των celebrities

Η Kravitz αγαπά το κόκκινο κραγιόν, καθώς το θεωρεί sexy και chic. Κι όταν θέλει να κάνει smoky eye ή απλά ένα μαύρο eyeliner επιλέγει το «γατίσιο» σχήμα.

Cara Delevingne

μακιγιάζ των celebrities

«Είμαι όλα ή τίποτα», λέει Cara Delevigne προσθέτοντας πως σπάνια θα πάει σε ένα πάρτι χωρίς να έχει βάψει τα μάτια της και χωρίς να έχει βάλει ένα κραγιόν.

Keira Knightley

μακιγιάζ των celebrities

Τι κάνει η Knightley και είναι πάντα τόσο λαμπερή και όμορφη; Η ίδια δήλωσε πως υποστηρίζει στο 100% το smokey eye και όχι τόσο το κραγιόν. «Αλλά θυμάμαι τη μαμά μου να λέει πως το κραγιόν σε βοηθά όταν η μέρα σου δεν πηγαίνει καθόλου καλά!  Και ναι, το κόκκινο κραγιόν βοηθά», αναφέρει η ηθοποιός.

Αλλά συνήθως προτιμά το smoky eye ή το eyeliner και μάσκαρα!

Πάντως, οι περισσότερες επιλέγουν το κόκκινο κραγιόν όταν είναι να παραστούν σε ένα event γιατί τις γεμίζει με αυτοπεποίθηση και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Μοιραζόμαστε μαζί σου τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lawrence!

Photos: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved