Το καρέ κούρεμα που θα σε πείσει για αλλαγή αυτή την Άνοιξη | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Το καρέ κούρεμα που θα σε πείσει για αλλαγή αυτή την Άνοιξη, μπορεί να το έχεις ήδη δει από τις celebrities και τις εμφανίσεις street style των μοντέλων. Μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις;

Στις εβδομάδες μόδας στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι δεν βλέπουμε μόνο τις τελευταίες τάσεις σε ρούχα κι αξεσουάρ, αλλά και σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια.

Ποια είναι η τάση και το κούρεμα στα μαλλιά, που γι’ ακόμη μια σεζόν ξεχώρισε; Μα φυσικά, το καρέ. Όσο πλησιάζει η Άνοιξη και το Καλοκαίρι τόσο πιο συχνά αναμένεται να το δούμε, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλουμε στη ζέστη είναι να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας.

Μπορεί να το φοβάσαι γιατί νομίζεις ότι δεν θα έχεις πολλές επιλογές στο styling, αλλά η αλήθεια είναι ότι το καρέ δίνει πάντα ένα πιο chic αέρα στην εμφάνιση σου.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φωτογραφίες από καρέ μαλλιά κι εσύ ανάλογα με ποιο προτιμάς, μπορείς να κατευθυνθείς κατευθείαν στο κομμωτήριο. Το καρέ ταιριάζει σ΄όλες ανεξάρτητα από το εάν έχουν κοντά, μακριά, σγουρά ή ίσια μαλλιά.

Το καρέ κούρεμα που θα σε πείσει για αλλαγή

Διάβασε ακόμη για τις καλύτερες street style εμφανίσεις από την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι!

Photos:  IMAXTREE
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved