Το γαλλικό μανικιούρ το αγαπάμε γιατί είναι κλασικό, διαχρονικό, κομψό και τα νύχια μας δείχνουν πάντα περιποιημένα. Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια για το 2020;; Ένα γαλλικό λιγάκι διαφορετικό απ’ το συνηθισμένο.

Το επόμενο έτος θα είναι ένα έτος… χαμηλής συντήρησης για τα νύχια μας. Πώς το γνωρίζουμε; Γιατί κοιτώντας τις τάσεις στα νύχια για το 2020 συνειδητοποιούμε πως μέσα σε αυτές υπάρχει αρκετός “κενός” χώρος, δηλαδή χωρίς μανό. Κι αυτό είναι πιο υγιές ενώ θα βοηθήσει και τα νύχια μας να μεγαλώνουν καλύτερα.

Στόχος είναι το minimal, το απλό αλλά και ορισμένα δημιουργικά σχέδια που μπορούν να εφαρμοστούν στα νύχια μας. Το vibe είναι λιγάκι φουτουριστικό, λίγο 70s αλλά και πολύ σύγχρονο ταυτόχρονα.

Καθώς πλησιάζει ο Ιανουάριος, θα δεις επίσης και λίγη λάμψη και λίγο glitter στα νύχια αλλά πάντα τόσο όσο. Δηλαδή διακριτικά και με μέτρο.

Οι τάσεις στα νύχια για το 2020 που θα δεις παντού

Αφηρημένες κουκκίδες

Το συγκεκριμένο μανικιούρ δείχνει σοφιστικέ και chic. Ακόμη, είναι εύκολο για να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα πιο λεπτό βουρτσάκι για να κάνεις τις τελείες. Όπως κι αν έχει αν το κάνεις λίγο practice στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Γαλλικό με glitter

Το γαλλικό… αλλιώς! Το 2020 θέλει να βάλεις λίγη λάμψη, λίγο glitter, λίγο το μεταλλικό στοιχείο. Κι αυτή είναι μια πρόταση που θα κυριαρχήσει όλη τη χρονιά.

Bonus: Είναι εορταστικό και μπορείς να το δοκιμάσεις από τώρα!

Ombre

Mια τάση που είδαμε το 2019 και θα μας ακολουθήσει και το 2020. Ουσιαστικά βάζεις λίγη λάμψη στο πάνω μέρος του νυχιού κι αφήνεις το κάτω μέρος με ένα απλό top coat. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό αν έχεις μακριά νύχια ή πιο μεγάλη φόρμα νυχιού και κρατάει για εβδομάδες!

Prints για το ήμισυ

Το συγκεκριμένο trend είναι ιδιαίτερο και σίγουρα μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνη σου. Τα prints δεν είναι απλά μόδα στα ρούχα αλλά είναι και στα νύχια. Βάψε το μισό νύχι με το αγαπημένο σου print και το υπόλοιπο μισό, πέρασέ το με ένα top coat.

Ή αν δεν σου αρέσουν τα prints, μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend, βάφοντας το μισό νύχι απλά με όποιο χρώμα αγαπάς!

Το print στα ρούχα για το 2020 που θα λατρέψεις!

Δες κι αυτά:

Τα χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που θα λατρέψεις