Τι είναι αυτό που κάνει ένα μακιγιάζ να ξεχωρίζει; Η σωστή εφαρμογή της μάσκαρα, αυτή που χαρίζει πιο πλούσιες και πιο μακριές βλεφαρίδες και κάνει το βλέμμα πιο έντονο!

Αποφασίσαμε έτσι λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σου τα tips με τη μάσκαρα που θα σου χαρίσουν τις καλύτερες βλεφαρίδες που είχες ποτέ! Στο εγγυόμαστε ότι αυτά τα κόλπα κάνουν το βλέμμα πιο έντονο, τις βλεφαρίδες πιο πυκνές, πιο μακριές και πιο πλούσιες.

Το ξέρουμε όλοι ότι ακόμα κι εάν δεν έχουμε μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, μια μάσκαρα χαρίζει αμέσως στο πρόσωπο λίγη περισσότερη ζωντάνια στα ματιά. Γι΄αυτό και το πρωί πριν τη δουλειά, όταν δεν έχουμε χρόνο να βαφτούμε, απλώνουμε πάντα μόνο μάσκαρα. Ποια είναι τα tips με τη μάσκαρα που πρέπει να ξέρουμε και να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε;

μάσκαρα

Για μεγάλη διάρκεια

Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μάσκαρα, σε περίπτωση που είσαι όλη μέρα στο γραφείο και μετά σε ραντεβού, εφάρμοσε μια στρώση από μια regular μάσκαρα κι από πάνω πρόσθεσε ακόμη μία στρώση από μία αδιάβροχη μάσκαρα. Επιπλέον, μπορείς να έχεις μία μάσκαρα μαζί σου, για να την ανανεώνεις όποτε το κρίνεις αναγκαίο.

Για φυσικό αποτέλεσμα

Εάν έχεις κόκκινα ή ξανθά μαλλιά, μια μάσκαρα σε μαύρο χρώμα, δεν είναι ιδανική, γιατί δεν θα φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και διάλεξε μια μάσκαρα σε καφέ χρώματα.

μάσκαρα

Για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Για να είναι πιο πυκνές οι βλεφαρίδες, χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό βουρτσάκι για να τις χτενίσεις πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Όταν απλώνεις τη μάσκαρα, γύρισε το βουρτσάκι ελαφρά προς τα έξω προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ξεχωρίσουν όλες οι βλεφαρίδες. Παράλληλα, καλό θα ήταν να μην βάζεις και βγάζεις συνεχώς το βουρτσάκι από τη μάσκαρα, αλλά να κάνεις κυκλικές κινήσεις μέσα σ’ αυτή και να εξασφαλίσεις περισσότερο προϊόν από τα τοιχώματα.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να έχει το afterwork νεσεσέρ σου!

Photo: Getty Images