Ο υδράργυρος ανεβαίνει, το Καλοκαίρι πλησιάζει και όλες οι γυναίκες αυτή την εποχή έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πόσο απαραίτητη είναι η αποτρίχωση στο μπικίνι καθώς ξεκινάνε τα μπάνια!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, εμείς λέμε «όχι» στο ξυραφάκι και προτιμάμε πάντα την αποτρίχωση με κερί. Ναι, ακόμα και στο μπικίνι! Και υπάρχει τρόπος η αποτρίχωση στο μπικίνι να γίνει ανώδυνη, αρκεί ν’ ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές μας!

Η σωστή χρονική στιγμή

Δεν ξέρεις ότι όταν περιμένεις περίοδο η ευαίσθητη περιοχή σου παραείναι ευαίσθητη; Γιατί να επιλέξεις να κάνεις τότε αποτρίχωση; Αν θες να μην σφίγγεις τα δόντια σου σε κάθε τράβηγμα της ταινίας, περίμενε να σου έρθει και να σου τελειώσει η περίοδος για να κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι.

αποτρίχωση στο μπικίνι

Πιες καφέ μια ώρα αργότερα

Ο καφές έχει αποδειχθεί ότι περιέχει συστατικά που κάνουν το δέρμα πιο ευαίσθητο. Ασχολήσου μια ώρα, λοιπόν, με την αποτρίχωση σου με κερί και μετά πίνεις αυτό τον καφέ που τόσο θέλεις!

Παυσίπονο να κεράσουμε;

Εάν είσαι απ’ τις γυναίκες που δεν έχουν καθόλου αντοχή στον πόνο, δοκίμασε να πάρεις ένα παυσίπονο πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία της αποτρίχωσης. Θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα και ν’ αντέξεις μέχρι το τέλος!

αποτρίχωση στο μπικίνι

Άσε λίγο παραπάνω τις τρίχες

Όσο σε πειρασμό και να μπαίνεις να κάνεις αποτρίχωση μόλις σκάσουν μύτη οι πρώτες τρίχες, η συμβουλή όλων των ειδικών είναι πως πρέπει να περιμένεις. Η υπομονή είναι αρετή και σ’ αυτή την περίπτωση. Εάν αφήσεις τις τρίχες σου να μακρύνουν θα έχεις μεγαλύτερο αποτέλεσμα και λιγότερο πόνο!

Μπανάκι πριν ξεκινήσεις

Το ζεστό νερό θα ανοίξει τους πόρους του δέρματός σου και η αποτρίχωση θα γίνει πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που ξυρίζεσαι όταν κάνεις ντους και όχι όταν το δέρμα σου είναι στεγνό. Απλά φρόντισε να σκουπίσεις καλά την περιοχή ώστε ν’ αφαιρέσεις όλη την υγρασία πριν ξεκινήσεις την αποτρίχωση στο μπικίνι.

Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα

Όσο πιο γρήγορα γίνεται η διαδικασία της αποτρίχωσης τόσο πιο λίγα θα είναι τα προβλήματα και φυσικά ο πόνος σου! Όχι μόνο δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τον πόνο, αλλά ούτε καν να τον νιώσεις.

Απ’ την εμπειρία μας σου λέμε πως η αποτρίχωση στο μπικίνι μπορεί την πρώτη φορά να σου φανεί «μαρτύριο», όμως, τα παραπάνω tips πραγματικά λειτουργούν! Φυσικά, το ιδανικό είναι όταν ξεκινήσεις το κερί να μην ξαναβάλεις ξυραφάκι. Θα δεις αμέσως διαφορά στο δέρμα σου και φορά με τη φορά ο πόνος θα μειώνεται!

Διάβασε και αυτό:

Τέσσερα δοκιμασμένα μυστικά για άψογη αποτρίχωση στο μπικίνι