Τι κάνουν οι γυναίκες για να μοιάσουν στην Meghan; Δεν σου περνά απ’ το μυαλό!

LIKE US ON FACEBOOK

Το θέμα με την Meghan Markle έχει ξεφύγει λίγο…Είχαμε τις αμφιβολίες μας αλλά μετά από αυτήν την είδηση που διαβάσαμε, πλέον είμαστε σίγουροι. Οι Βρετανίδες κάνουν τατουάζ της φακίδες της Meghan για να τις μοιάσουν.

Όχι, πολλοί καλά διάβασε. Τρέχουν και δεν φτάνουν τα tattoo salons, μετά τον πριγκιπικό γάμο, αφού οι γυναίκες στη Βρετανία κάνουν τατουάζ τις φακίδες της Meghan για να της μοιάσουν έστω και λίγο. Κορίτσια…είστε με τα καλά σας;;;

Η Meghan Markle έχει γίνει fashion icon, είναι μια από τις γυναίκες που έχουν μεγάλη επιρροή στον κόσμο και η ιστορία της έχει κάνει τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί της, να την αγαπήσει και ελάχιστοι να την αγνοήσουν.

Αλλά τις φακίδες της Meghan δεν θα τις κάναμε ποτέ τατουάζ. Ωστόσο, πολλές γυναίκες τις θεωρούν γοητεία και το έχουν μετατρέψει σε trend. Αν δεν έχεις τις φακίδες της Meghan, δεν είσαι in fashion σαν να λέμε.

Και οι γυναίκες όχι μόνο κάνουν τατουάζ τις φακίδες της Meghan αλλά πλέον έχουν και το δικό τους hashtag #freckleslikemeghan. Αν έχεις ήδη φακίδες είσαι από τις τυχερές.

Σύμφωνα με τους tattoo artists η διαδικασία διαρκεί μια ώρα και το αποτέλεσμα είναι σαν να έχεις μικρά τσιμπήματα μέλισσας.

Κι ενώ αρχικά, οι φακίδες φαίνονται πιο σκούρες από το φυσιολογικό, μια χρωστική ουσία που εγκαθίσταται σε αυτές μετά από μερικούς μήνες, αφήνει ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως πριν από έναν περίπου χρόνο η δούκισσα του Σάσεξ είχε δηλώσει στο Allure πως δεν της αρέσει να καλύπτει τις φακίδες της με make up!

«Για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θέλω να μοιραστώ κάτι που μου έλεγε ο μπαμπάς μου παλιά: «Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες, είναι σαν μια νύχτα χωρίς αστέρια»» φέρεται να είχε δηλώσει η Meghan στο παρελθόν. Χμμμ, οι απλά μπορεί οι γυναίκες να το βγάζουν από το μυαλό τους. Τι να πούμε..

Διαβάστε επίσης:

Σίγουρα δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι: Harry- Markle με μαγιό! (Photo)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved