Η Jacqueline Francis ή αλλιώς Jacq The Stripper γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για την αποτρίχωση στο μπικίνι! Άλλωστε σαν stripper, προσέχει πολύ να μην της ξεφύγει καμία τρίχα! Παρόλα αυτά δεν έχει επιλέξει να κάνει λέιζερ ώστε ν’ αποχαιρετήσει μια και καλή τις τρίχες και επιμένει στα πιο… παραδοσιακά μέσα!

Τι καλύτερο, λοιπόν, απ’ το να εμπιστευτούμε τα πέντε δοκιμασμένα μυστικά που μας προτείνει για άψογη αποτρίχωση στο μπικίνι;

Πες ναι στο conditioner

Η Jacqueline Francis προτείνει να πετάξεις το τζελ ή τον αφρό ξυρίσματος και να το γυρίσεις στο conditioner! Εφάρμοσε το μαλακτικό στη γραμμή του μπικίνι σου ή που οπουδήποτε αλλού θέλεις να ξυριστείς. Ο αφρός καθαρισμού για την ίδια είναι ένα έξτρα, περιττό έξοδο που δεν χρειάζεσαι. Άσε που το conditioner κάνει καλύτερη δουλειά κι αφήνει το δέρμα πιο μαλακό!

Τελικά παίζει ρόλο η φορά

Εάν θέλεις ένα απλά ωραίο αποτέλεσμα από απόσταση (εάν είσαι στην παραλία για παράδειγμα), εφάρμοσε το conditioner και ξύρισε προς την ίδια φορά απ’ την ανάπτυξη της τρίχας. Εάν, όμως, θέλεις ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα από μακριά κι από κοντά, πρέπει να ξυρίζεσαι προς την αντίθετη φορά ανάπτυξης της τρίχας. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένεις κάποιον ερεθισμό στην περιοχή τις πρώτες ώρες.

Προσοχή στο ξυραφάκι

Το ξυράφι σου πρέπει να λάμπει και να μην είναι πολυχρησιμοποιημένο και θαμπό. Μην περιμένεις να γεμίσει τρίχες το ξυραφάκι σου για να το πετάξεις, κάντο πολύ νωρίτερα! Δεν χρειάζεται ν’ αγοράσεις κάτι πανάκριβο, απλά ένα ξυραφάκι που δεν σου προκαλεί ερεθισμούς.

Λάδι καρύδας

Μόλις τελειώσεις με το ξύρισμα, εφάρμοσε στην περιοχή λίγο λάδι καρύδας για να βοηθήσεις την ενυδάτωση του δέρματος. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, μερικές σταγόνες αρκούν για να δεις το δέρμα σου απαλό και λαμπερό!