Τα σημάδια ότι ήρθε η ώρα να πας κομμωτήριο!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα μαλλιά σου έχουν μακρύνει αρκετά, η ψαλίδα έχει αρχίσει να φαίνεται κι εσύ ξέρεις ότι πρέπει να πας στο κομμωτήριο, αλλά δεν λες να το πάρεις απόφαση. Υπάρχουν επίσης εκείνες οι φορές που τα μαλλιά σου σου αρέσουν ακριβώς έτσι όπως είναι και δεν σκέφτεσαι καν να κλείσεις ραντεβού, ούτε καν για μια μικρή ανανέωση! Επειδή ξέρουμε ότι το κομμωτήριο είναι μια απόφαση που απλά πολλές γυναίκες αποφεύγουν να πάρουν, παρακάτω θα μάθεις πότε πρέπει να κουρευτείς!

Πολλές φορές πάμε στον hair stylist μας και του λέμε πως απλώς θέλουμε να μας καθαρίσει την ψαλίδα και να τα τριμάρει, το οποίο είναι ΟΚ, αλλά και πάλι είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να χρειαστείς κανονικό κούρεμα.

Magazine Salon GIF - Find & Share on GIPHY

Παρακάτω πώς θα καταλάβεις πότε πρέπει να κουρευτείς

Τα μαλλιά σου αρνούνται το styling

Προσπαθείς να κάνεις το πιο απλό styling στα μαλλιά σου αλλά εκείνα δεν κάθονται; Ακόμα κι ένας απλός κότσος σου βγάζει την πίστη και μικρές τουφίτσες ξεπετάγονται από παντού; Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δώρο στα μαλλιά σου και να πας στο κομμωτήριο.

Όλα είναι φλατ

Όσο λίγο όγκο και να έχουν τα μαλλιά σου, δεν γίνεται να είναι τελείως φλατ! Αν ο χαμένος όγκος τους δεν επανέρχεται όσα τρικς και να δοκιμάσεις, είναι ένα δείγμα ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται παραπάνω φροντίδα απ’ όση νόμιζες.

Best Friends Love GIF - Find & Share on GIPHY

Χαμένη λάμψη

Ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται επειγόντως κούρεμα είναι η χαμένη τους λάμψη. Όσο τα μαλλιά σου μακραίνουν και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς αφήνουν το αποτύπωμά τους πάνω στην τρίχα σου, η λάμψη απομακρύνεται και τα μαλλιά σου γίνονται πιο θαμπά.

Μπερδεμένα μαλλιά

Έχεις αρχίσει να παρατηρείς ότι τα μαλλιά σου μπλέκονται πιο εύκολα και πιο συχνά απ’ ό,τι συνήθως; Αυτό συμβαίνει πιθανότατα επειδή χρειάζονται κούρεμα! Εάν οι άκρες σου έχουν αρχίσει να γίνονται ατίθασες, να υπάρχουν τζίβες σ΄όλο σου το κεφάλι κι όταν βγαίνεις απ’ το ντους, θες απλά να πάρεις την ξυριστική μηχανή και να τα ξυρίσεις όλα, συγγνώμη φίλη μου αλλά ήρθε η ώρα να κλείσεις αυτό το ραντεβού στο κομμωτήριο που αποφεύγεις εδώ και καιρό!

Long Hair GIF by Much - Find & Share on GIPHY

Το να πας για κούρεμα, όχι απλώς θα ανανεώσει το look σου, αλλά επίσης θα δώσει ζωή και λάμψη στα μαλλιά σου, αποκαθιστώντας τη βλάβη που έχει υποστεί η τρίχα σου.

Κι αν δεν ξέρεις πώς να κουρευτείς, πάρε εδώ μερικές ιδέες:

Ψάχνεις πώς θα κουρευτείς για το Φθινόπωρο; Σου έχουμε πηγή έμπνευσης!

Photo: Pixabay
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved