Μια νέα μόδα μας έρχεται απ’ το εξωτερικό και είναι απ’ αυτές που μας κάνουν να απορούμε για το ποιος το σκέφτηκε και γιατί! Ήρθαν τα μανό που μυρίζουν σαν τα αγαπημένα σου σνακς και η απορία μας είναι η εξής: Θα τα αγόραζες;

Αν σκεφτείς ότι θα ήταν σαν να τρως όλα τα αγαπημένα σου σνακς χωρίς καμία ενοχή, ναι μπορεί να τα αγόραζες! Σκέψου να άνοιγες ένα σακουλάκι Cheetos στη μέση της νύχτας και να γέμιζε το δωμάτιο μ’ αυτή την τυρένια μυρωδιά που αγαπάς να μισείς! Κι όλα αυτά, χωρίς να πάρεις καμία θερμίδα.

Τα μανό που μυρίζουν δίνουν αυτήν ακριβώς την αίσθηση: Σαν να άνοιξες μόλις τη σακούλα με μια ένοχη απόλαυση!

Ποια εταιρεία σκέφτηκε τα μανό που μυρίζουν;

H SinfulColors είχε αυτή την “άρρωστη” ιδέα να δημιουργήσει μια σειρά από βερνίκια που να μας θυμίζουν στη μυρωδιά γαριδάκια, tacos, πίτσα και πολλά ακόμα!

Πρόκειται για τη σειρά Sweet & Salty Collection, η οποία αποτελείται από 6 βερνίκια, τα οποία μυρίζουν όλα σαν φαγητά!

Θέλεις να μάθεις τις γεύσεις- μυρωδιές;

  • Chocolate Cake
  • Cookies and Cream
  • Donut Even
  • Cheese Puff
  • Pizza Party
  • Taco Tuesday

Κάθε ένα από αυτά τα βερνίκια εμπνευσμένα από φαγητά περιέχει μερικές αρκετά ρεαλιστικές λεπτομέρειες για να αναδημιουργήσει την εμφάνιση και την αίσθηση των πραγματικών σνακ.

Το Cheese Puff έχει είναι απόχρωση πορτοκαλί neon με “θρυμματισμένη υφή”, ενώ το Donut Even έχει λάμψη και μοιάζει σαν το γλάσο πάνω απ’ τα ντόνατς!

Κάθε ένα από αυτά τα βερνίκια είναι επίσης αρωματισμένο, με όσους τα έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής να σχολιάζουν το πόσο ρεαλιστικά μυρίζουν! Σαν να έχεις το φαγητό μπροστά σου!

Δες ακόμα:

Ξέρεις πώς να διατηρήσεις σωστά τα βερνίκια των νυχιών σου;

Photo: Pexels