Τι να τα κάνεις τα καλλυντικά στο γραφείο θα μου πεις αφού το πρωί ξυπνάς, ετοιμάζεσαι και μετά φεύγεις από το σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προϊόντα τα οποία τα έχεις ανάγκη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Ποια είναι αυτά;

Τα καλλυντικά στο γραφείο είναι επιτρεπτά… εφόσον δεν βγάζεις το βερνίκι να βάψεις τα νύχια σου ή δεν ψεκάζεσαι με άρωμα σε έναν μικρό χώρο (αυτό θα προκαλέσει πονοκέφαλο στους συναδέλφους). Ως γυναίκα, όμως, μπορεί να έχεις ανάγκη από μερικά πράγματα και να τα θέλεις πάντα μαζί σου.

Ποια είναι αυτά; Ποια καλλυντικά μπορείς να έχεις μαζί σου στο γραφείο;

Αποσμητικό

καλλυντικά στο γραφείο

Άνθρωπος είσαι και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να ιδρώσεις λίγο παραπάνω, μπορεί μετά να θέλεις να βγεις, μπορεί να μη θέλεις να νιώθεις ανασφαλής ότι κάτι μυρίζει άσχημα και προέρχεται από σένα.

Κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει το αποσμητικό, το οποίο μπορούν να φέρνουν στη δουλειά άνδρες και γυναίκες. Και φυσικά, να το εφαρμόζουν στην τουαλέτα αν και όποτε κρίνουν αναγκαίο.

Lip Balm

Είτε το Καλοκαίρι, είτε τον Χειμώνα, το lip balm είναι απαραίτητο. Ειδικά τον Χειμώνα τα χείλη ξεραίνονται πιο εύκολα και ο ξηρός αέρας μέσα στο γραφείο δεν τα βοηθά.

Επιτρέπεται να βάλεις lip balm  ενώ δουλεύεις για να μην σκάσουν τα χείλη σου.

Κρέμα χεριών

καλλυντικά στο γραφείο

Photo:Shutterstock

Όσο αναγκαίο είναι το lip balm άλλο τόσο αναγκαία είναι και η κρέμα χεριών. Επειδή τον Χειμώνα τα χέρια ξεραίνονται, είναι απαραίτητο να τα ενυδατώνεις με την κρέμα σου. Κι επειδή στο γραφείο περνάς τουλάχιστον 8 ώρες, μπορείς αυτήν την κρέμα να την πάρεις μαζί σου.

Κανείς δεν θα σου το απαγορεύσει.

Υγρά μαντηλάκια

Δεν θεωρούνται ακριβώς καλλυντικό, αλλά καλό θα ήταν να μην λείπουν από την τσάντα σου. Μπορείς να καθαρίσεις τον χώρο σου με αυτό ή αν λερωθείς να καθαρίσεις… εσένα. Πάντα είναι χρήσιμα τα υγρά μαντηλάκια όπως και τα χαρτομάντιλα γι’ αυτό μην ξεχνάς να έχεις μερικά στη τσάντα σου.

Άρωμα

καλλυντικά στο γραφείο

Photo: DMITRIYTITOV/GETTY IMAGES

Ένα mini άρωμα μπορείς να το κουβαλάς στην τσάντα σου. Σε καμία περίπτωση μην ψεκάσεις τον εαυτό σου στον χώρο που εργάζεσαι μαζί με τους συναδέλφους σου, γιατί αυτό μπορεί να ενοχλήσει κάποιους, ενώ το άρωμα σε μικρό χώρο προκαλεί πονοκέφαλο.

Μπορείς, όμως, να επισκεφτείς το μπάνιο και να ψεκάσεις τον εαυτό σου μια φορά πριν πάτε να κάνετε το μεσημεριανό διάλειμμα.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα πρέπει να έχει το afterwork νεσεσέρ σου!

photo: @margoandme